Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Habitan toimipisteet

Habita Kuopio

Asunnon myynti Kuopiossa

Kodin myyminen on monille elämän suurin ja tärkein tapahtuma. Kokeneet ja koulutetut ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa vaiheissa. Ensin varmistamme, että kiinteistösi saadaan nopeasti myyntiin - eikä jää jumiin byrokratiaan. Edustajasi on henkilökohtaisesti vastuussa kaikista kiinteistösi myyntiin liittyvistä asioista. Lisäksi koko henkilökunta työskentelee saumattomasti yhdessä. Kiinteistösi listataan Habitan kansainväliseen myyntiportaaliin, ja jokainen edustaja edistää sen myyntiä. Habitan hakuvahti pitää ostajat ajan tasalla myyntiin tulleista kriteerit täyttävistä asunnoista.

Paras asunnon myyjä Kuopiossa

Tervetuloa tutustumaan myyntihenkiseen henkilökuntaamme Ajurinkadulle. Samalla voit sopia asuntosi maksuttomasta hinta-arviosta. Kerromme, kuinka saat avullamme asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Hinta-arviomme perustuu vankkaan paikallistuntemukseen, mutta myös dataan ja markkinatietoon. Olemme aina valmiina auttamaan ja palvelemaan olipa kyseessä sitten asunnon tai toimitilan osto, myynti tai vuokraus.

Office image
Handshake

Kodin vaihtaminen

Teemme isot kaupat sinulle helpoksi.

Kiinteistönvälittäjämme palvelevat sinua ammattitaidolla kaikissa asumisasioissa. Osta, myy tai vuokraa, kysy meiltä kilpailukykyinen ja ilmainen hinta-arvio. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja luottamuksella. Habitan toimipisteiden kansainvälinen yhteistyö kattaa sekä kotimaiset että ulkomaiset kohteet

Yhteystiedot

Ajurinkatu 20
70110 Kuopio

010 5855 551
kuopio@habita.com

Habita Finland Oy, Habita Kuopio
Y-tunnus: 0980183-2

Open house

Oletko kiinnostunut asunnon ilmaisesta hinta-arvioista?

  1. Täytä alla oleva lomake ja sovimme tapaamisesta. Voit myös lähettää tekstiviestin HABITA numeroon 18288.
  2. Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä viipymättä ja sopii arviokäynnin sinulle sopivaan ajankohtaan.
  3. Valmistelemme arviokäyntiä varten myyntisuunnitelman, jotta voimme aloittaa kohteen myynnin tarvittaessa välittömästi.

Yhteydenottolomake

Edustajat

Sami Malm

Sami Malm

English Finnish
Myyntipäällikkö
Habita Kuopio
Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja
Ida Hyttinen

Ida Hyttinen

English Finnish
Myyntiedustaja
Habita Kuopio
Mervi Savolainen

Mervi Savolainen

English Finnish
Myyntiedustaja
Habita Kuopio
Mika Pärssinen

Mika Pärssinen

English Finnish
Kiinteistönvälittäjä
Habita Kuopio
Suomalainen LKV-pätevyys, KHK, AKA

Uutiset ja tapahtumat

Sami Malm
30.8.2022
Sami Malm

Terveisiä Kuopiosta!

Asuntomarkkinoilla alkaa selvästi näkyä että hullut päivät ovat ohi ja ollaan palaamassa ns. normaaliin. Tämä tarkoittaa sitä, että hinnoitteluun tulee kiinnittää entistäkin enemmän huomiota jos mein...aa saada asuntonsa kaupaksi. Asuntomarkkinoilla tarjonta on kasvanut ja jatkaa kasvuaan merkittävästi. Tarkoittaa sitä että yksittäisiä kohteita kysytään vähemmän ja ostopäätöstä tai jopa asuntoon tutustumista ostomielessä mietitään pidempään kuin hetki sitten. Välittäjää valitessa se korkein hintapyynti ja halvin palkkio ei siis useinkaan johda parhaaseen lopputulokseen, välittäjällä on väliä. Hyvää alkavaa syksyä.

Näytä lisää

Smiling woman

Avoimet työpaikat

Mauris lobortis est at mollis euismod. Donec tincidunt diam vel tortor dapibus elementum. Fusce sed pulvinar tortor. Duis eu ornare massa, sed gravida nisi. Aliquam in dignissim diam. Quisque sed sollicitudin nunc.

Kiinteistönvälittäjä

LKV

Hae paikkaa