fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Aloita menestyksekäs ura Habitan franchise-yrittäjänä!

Haluatko luoda oman tulevaisuutesi kiinteistönvälityksen parissa?

Ryhdy Habitan franchise-yrittäjäksi ja liity kasvavaan ja kansainväliseen perheeseemme! Tule kehittymään ja loistamaan yhdessä alan parhaiden ja taiten koulutettujen kiinteistönvälityksen ammattilaisten kanssa.

Habita-yhteisö takaa sinulle turvallisemman ja riskittömämmän alun unelmallesi. Haluatpa sitten keskittyä kiinteistönvälitykseen Suomessa tai ulkomailla, huolellisesti kehitetty ja testattu yhteinen toimintatapamme on aina tukenasi. Yhteinen tapamme toimia on tehnyt meistä Suomen suurimman itsenäisen kiinteistönvälittäjän.

Meillä saat käyttöösi huipputason toiminnanohjausjärjestelmän. Sen avulla ohjaat työntekijöitäsi saavuttamaan parhaansa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Järjestelmän avulla kaikki toimistosi välittämät kohteet ovat markkinoitavissa niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin kaikissa Habita-maissa. Voit myös myydä asiakkaillesi kiinteistöjä kaikkialta verkostamme, ja saat aina oman osuutesi toimeksiannosta.

Autamme yrittäjiämme niin IT-ylläpidossa kuin muissa käytännön asioissa. Tarjoamme sinulle ja henkilöstöllesi intensiivisen ja jatkuvan koulutuksen, joka tarjoaa siivet toimistosi menestymiseen. Meillä yhteistyö toimii aina!

Pyydä lisätietoja


Hakemuksen lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Ladataan

Kiitos hakemuksestasi. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös