fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Elämäsi mahdollisuus, aloita menestyksekäs Habita-franchise toimesi

Haluatko luoda oman tulevaisuutesi kiinteistövälityksessä ja työskennellä paikallisesti ja maailmalaajuisesti?

Ala franchise-yrittäjäksi Habitan neljännesvuosisadan ikäisessä ketjussa, tulet osaksi kasvavaa perhettä. Tämä tarkoittaa turvallisempaa ja riskittömämpää alkua unelmallesi paikallisella tai kansainvälisellä tasolla. Huolellisesti kehitetty ja testattu konsepti kehittyy ajan myötä ja sinä tulet olemaan osa tiimiä joka sen kehitty yhdessä muiden järjestelmän ammattilaisten kanssa.

Meillä on huipputason tietojärjestelmä, jolla voit markkinoida kaikkia listauksiasi paikallisesti sekä kansainvälisesti jokaisessa Habita maassa. Voit myös ohjata työntekijöitäsi saavuttamaan parhaansa ensimmäisestä päivästä alkaen.

Habitan joustava konsepti takaa sinulle mielenrauhan työskennellä omalla alueellasi ilman sisäistä kilpailua. Autamme jatkuvasti IT-ylläpidossa ja käytännön asioissa kuten myös intensiivisessä ja jatkuvassa koulutuksessa. Voit ottaa listauksia paikallisesti tai alueellisesti, taikka kansainvälisesti.

Voit myös myydä kiinteistöjä/listauksia kaikkialta verkostamme, ja saat oman osuutesi toimeksiannostasi. Vaikka et olisi ikinä nähnyt itse kiinteistöä.

Pyydä lisätietoja


Hakemuksen lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

Ladataan

Kiitos hakemuksestasi. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös