Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Habita franchising

Haaveena oma yritys - aloita menestyksekäs ura Habitan franchiseyrittäjänä

Ryhdy Habitan franchiseyrittäjäksi ja liity kasvavaan ja kansainväliseen perheeseemme. Tule kehittymään ja loistamaan yhdessä alan parhaiden ja parhaiten koulutettujen kiinteistönvälityksen ammattilaisten kanssa.

Habita-yhteisö takaa sinulle turvallisemman ja riskittömämmän alun unelmallesi. Haluatpa sitten keskittyä kiinteistönvälitykseen Suomessa tai ulkomailla, huolellisesti kehitetty ja testattu yhteinen toimintatapamme on aina tukenasi. Yhteinen tapamme toimia on tehnyt meistä Suomen suurimman itsenäisen kiinteistönvälitystoimiston.

Edustaja
Tehdä työtä

Habita franchising

Mitä on franchiseyrittäjyys?

Franchiseyrittäjänä omaat oman yrityksen, mutta sitoudut Habitan tarjoamaan konseptiin. Franchisetoiminta perustuu siihen, että sovittua maksua vastaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden luoda menestyvä kiinteistönvälitysalan yritys käyttäen jo toimivaksi todettua toimintamallia. Habita hakee franchising toiminnalla vahvaa kasvua tarjoten yrittäjiksi haaveileville helpon väylän toimia yrittäjinä kiinteistönvälityksessä.

Toimimme tutulla Habitan konseptilla alueesta ja maasta riippumatta. Haluamme tarjota asiakkaillemme tutun, turvallisen ja suomalaisen tavan tehdä asuntokauppaa riippumatta toimipisteen sijainnista. Olemme tehneet kiinteistönvälitystä jo yli 30 vuotta ja tiedämme tarkasti minkälainen tapa toimia toimii. Olemme tehneet myös virheitä ja oppineet niistä.

Hymyilevä nainen

Habita franchising

Mitä Habitan franchisekonsepti tarjoaa

Habitan tapa tehdä kiinteistövälitystä ei ole syntynyt hetkessä, vaan se on muotoutunut vuosien saatossa. Voimme kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että konseptimme on sekä asunnon ostajalle että myyjälle selkein ja toimivin. Tuloksena tästä on vuodesta toiseen jatkunut korkea asiakastyytyväisyys.

Jos olet jo pidemmän aikaa toiminut kiinteistönvälitysalalla, joudut ehkä muokkaamaan omaa ajattelutapaasi. Älä kuitenkaan säikähdä, tarjoamme sinulle nimittäin alan parhaimmat työkalut ja työyhteisön avuksesi menestymiseen.

Papereiden allekirjoitus

Habita franchising

Nykyaikaiset työvälineet päivittäiseen työntekoon

Meillä saat käyttöösi huipputason toiminnanohjausjärjestelmän. Sen avulla ohjaat työntekijöitäsi saavuttamaan parhaansa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Järjestelmän avulla kaikki toimistosi välittämät kohteet ovat markkinoitavissa niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin kaikissa Habita-maissa. Myytävä kohde listautuu jopa 120 portaaliin. Voit myös myydä asiakkaillesi kiinteistöjä kaikkialta verkostamme, ja saat aina oman osuutesi toimeksiannosta.

Mikä parasta, äidinkielelläsi ei ole väliä! Järjestelmä nimittäin toimii usealla eri kielellä ja voit esimerkiksi tulostaa asiakkaalle asuntoesitteen heidän omalla äidinkielellään.

Keittiö

Habita franchising

Tarkoin hiotut prosessit

Habitalla on tarkoin suunnitellut prosessit, joiden keskiössä on asiakas. Kun teet asioita oikein ja oikeassa järjestyksessä, sinun ei tarvitse luottaa onneen asunnon myynnissä. Habitan prosesseja ovat:

  • asiakasprosessi
  • toimeksiantoprosessi
  • myyntiprosessi
  • koulutusprosessi

Kun seuraat näitä prosesseja, joita avataan franchisekoulutuksessa, et voi epäonnistua.

Tilastot

Habita franchising

Franchisetoimintaan tarvittavat ohjenuorat

Päivittäisen toiminnan apuna sinulla on Habitan yrittäjän opas, josta löydät yleiset ohjeet Habitan brändin käyttöön sekä muita konseptin mukana tulevia ohjeita. Selkeät ohjeet ovat apunasi konttorin arjessa sekä markkinoinnissa.

Luokkahuone

Habita franchising

Alkukoulutus ja säännölliset jatkokoulutukset

Uutena yrittäjänä järjestämme sinulle alkukoulutuksen. Koulutuksesta saadut opit voit viedä omalle henkilöstöllesi. Pääset osallistumaan myös säännöllisille jatkokoulutuksille sekä kerran vuodessa järjestettäville franchisepäiville. Koulutukset onnistuvat joko etänä tai paikan päällä omassa toimistossasi tai Habitan pääkonttorilla Helsingissä.

Koti ja avain

Habita franchising

Jatkuva tuki käytettävissäsi

Koulutusten jälkeen et toki jää yksin, vaan sinulla on jatkuva tuki käytössäsi. Voit aina soittaa tai laittaa sähköpostia. Tarvittaessa voimme pitää etäkoulutuksia tai paikan päällä järjestettäviä koulutuksia.

Piristävä

Habita franchising

Kansainvälinen tiimi ja loistavat työkaverit

Habita on kansainvälinen suomalainen kiinteistönvälitysliike. Kohteesi voi olla siis Suomessa myynnissä, mutta ostaja sille voi tulla esimerkiksi Afrikasta. Ja päinvastoin, sinulla on tarjota asiakkaallesi kohteita ympäri maailman.

Voit aina kysyä neuvoa ja mielipidettä keneltä tahansa habitalaiselta. Sinulla on tukenasi 300 ammattilaisen verkosto ympäri maailmaa. Kaikkiin habitalaisiin pääset tutustumaan kerran vuodessa järjestettävissä yhteisissä juhlissa.

Habita franchising

Habitan arvot

Habitan arvot ovat meille periaatteita, joiden mukaan teemme töitä ja johdamme konttoreitamme. Arvot ohjaavat meitä esimerkiksi kohtaamaan asiakkaat tai toimimaan tiimissä kollegan kanssa. Habitan arvot on valittu siten, miten ne kuvastavat meitä kaikkein parhaiten ja näihin arvoihin olemme sitoutuneet.

Allekirjotus

Tiimityö

Vaikka kiinteistönvälittäjä kilpailee kollegan kanssa myyntituloksista, ei se tarkoita, että asuntokauppaa tarvitsisi tehdä yksin. Habitalla puidaan vaikeita tilanteita yhdessä ja keksitään ratkaisuja. Sinun ei tarvitse jäädä pulmiesi kanssa yksin, vaan yhdessä pääsemme tuloksiin, jotka myös miellyttävät asiakasta.

Halu kasvaa

Habitalla on vahva halu kasvaa niin yrityksenä, mutta myös sen työntekijöillä on halu kasvaa ja kehittyä. Habitalla on oma koulutusohjelma kiinteistönvälittäjille, esimiehille sekä yrittäjille. Olitpa sitten vasta-alkaja tai konkari, aina on mahdollisuus oppia uutta ja kehittää itseään.

Päättäväisyys

Teemme myyntityötä isolla sydämellä ja haluamme saada tulosta aikaan. Kuljemme päämäärätietoisesti eteenpäin ja pidämme kiinni sovituista asioista.

Asiakaskeskeisyys

Olemme asiakaspalvelualalla ja se näkyy myös päivittäisessä toiminnassa. Hoidamme asiat kunnialla maaliin. Pidämme asiakkaan aina ajan tasalla myynti- ja ostoprosessin ollessa kesken. Emme unohda asiakasta kauppojen jälkeenkään.

Luottamus

Asiakas voi luottaa siihen, että myymme hyvää välitystapaa noudattaen. Meihin voi luottaa, kun asuntokauppaa tehdään missä elämäntilanteessa tahansa.

Avoimuus

Meillä ei ole piilokuluja tai pientä tekstiä sopimuksissa. Kerromme kaiken avoimesti ja selkeästi, väärinymmärryksiä välttäen. Meiltä asiakas saa suoraan kysymykseen suoran vastauksen. Tämä toimii myös jokapäiväisessä esimiestyössä.

Suoruus

Emme kiertele ja kaartele vastauksissamme, vaan puhumme asioista suoraan ja selkeästi. Pystymme sanomaan asiat niin kuin ne ovat.

Toimiston julkisivu

Habita franchising

Mitä odotamme sinulta franchiseyrittäjänä

Meille ei ole väliä minkälainen työtausta sinulla on. Voit olla uusi alalla tai kokenut konkari, jos seuraat konseptiamme, menestyt varmasti. Tietynlaiset luonteen piirteet kuitenkin auttavat yrittäjyydessä. Menestymisen halu, päämäärätietoisuus ja tuloshakuisuus ovat sekä myyntityössä että yrittäjyydessä keskeisiä ominaisuuksia. Arvostamme myös tiimityötä ja muiden auttamista. Usein tiiminä saa enemmän aikaan kuin yksin. Suoraviivaisuus ja selkeä kommunikointi asiakkaiden ja oman tiimin kanssa vähentää väärinymmärretyksi tulemista. Vielä kun muistat huumorin ja sen, ettei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti, pärjäät varmasti.

Tee toimintasuunnitelma

Ennen kuin aloitat, on hyvä laatia toimintasuunnitelma, me autamme sinua siinä. Suunnitelmaan kannattaa avata alueen asuntomarkkinoita ja minkälainen asema Habitalla olisi alueella. Ketkä olisivat asiakkaitasi, mikä on budjettisi ja mistä saat toimeksiantosi. Näitä kaikkia voimme miettiä yhdessä.

Tilastot

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on yrittäjän keskiansio?

Franchiseyrittäjän keskiansio riippuu sinusta itsestäsi. Keskiansio liikkuu välillä 5000–50 000 euroa kuukaudessa.

Kuinka suuri alkupääoma pitää olla?

Alkupääomaa tarvitset 5000–30 000 euroa.

Kuinka kauan franchiseyrittäjän hakuprosessi kestää?

Habita franchiseyrittäjän hakuprosessi kestään noin kaksi kuukautta.

Autammeko alkupääoman hankkimisessa?

Alkupääoman sinun tarvitsee hoitaa itse.

Autammeko toimipisteen löytämisessä?

Autamme sinua löytämään yrityksellesi sopivat toimipisteen. Paras konttorin paikka on kulmapaikka katutasossa vilkkaasti liikennöidyn tien varrella.

Katso avoimet yrittäjä paikat

Habita franchising

Haluatko lisätietoja Habita franchisesta?

Ota yhteyttä lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä. Voit myös soittaa, niin jutellaan heti.

Yhteydenottolomake