Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Asunnon myynti Habitalla

Asunnon hinta-arvio, käden käänteessä

Suomesta yli 40 maahan kasvanut Habita on erikoistunut välittämään asuntoja, toimitiloja sekä yrityskiinteistöjä. Yli 30-vuotiselle historiallemme on leimallista korkea asiakastyytyväisyys, joka rakentuu monesta tekijästä. Asiakkaillemme mieluisat kauppahinnat sekä välittäjiemme ammattitaito ovat palvelumme kulmakiviä, joita Habitan yhtenäinen tapa toimia pitää yllä – suhdanteista ja markkina-alueesta riippumatta.

Varaa tästä
Henkilökunta

Suullinen ja kirjallinen hinta-arvio

Mitä asunnon hinta-arvio maksaa?

Asunnon ilmainen hinta-arvio tarkoittaa asunto-osakkeesta tai kiinteistöstä tehtävää suullista hinta-arviota, johon sisältyy myös arvioitavaa asuntoa varta vasten tehty myyntisuunnitelma. Asunto-osakkeen ja kiinteistön kirjalliset hinta-arviot ovat maksullisia. Voit tarkastaa Habitan eri maiden hinnat hinnastostamme. Suullinen ja kirjallinen hinta-arvio tehdään aina perusteellisesti. Realistisin ja markkinatilannetta vastaavin hinta-arvio saadaan, jos edustaja pääsee arvioimaan kohdetta paikan päällä.

Vanha pariskunta

Asunnon myynti Habitalla

Miten lasketaan asunnon arvo?

Asunnon arvo lasketaan aina kokonaisuutena, jossa otetaan huomioon muun muassa:

  • tilastot myydyistä vastaavista asunnoista
  • vallitseva markkinatilanne
  • asuinalue ja sen kehitys
  • sijainti asuinalueella sekä yhtiössä
  • kohteen kunto.

Habitan kiinteistönvälittäjät osaavat arvioida asunnot vankalla paikallistuntemuksella sekä asuntomarkkinoiden tuntemisella.

Huone

Habitan asiakaspalautetta

Miksi valita Habita asuntosi myyntiin?

Habitalla on aina ollut korkea asiakastyytyväisyys. Mittaamme asiakastyytyväisyyttä aina asuntokauppojen jälkeen lähetettävällä palautekyselyllä. Alla muutamia asiakkailta tulleita palautteita:

Omakotitalo

Habitan asiakaspalautetta

Muutamia asiakaspalautteita

Sisustus
format_quote

Hänen ripeytensä ja tehokkuutensa teki vaikutuksen.

”Välittäjä hoiti kaupat, yhteydenotot, asiapaperit yms. laajemmin kuin osasimme toivoakaan. Hänen ripeytensä ja tehokkuutensa teki vaikutuksen. Meille oli tärkeää, että saimme oman asuntomme ripeästi myytyä, kun uusi koti oli ostettu. Voi olla, että ilman välittäjän neuvottelutaitoja olisi minulta jäänyt uuden kodin kaupat tekemättä, kiitos.”

format_quote
format_quote

Aivan mahtava välittäjä! Niin iloinen, aurinkoinen ja lämmin.

”Aivan mahtava välittäjä! Niin iloinen, aurinkoinen ja lämmin. Välittäjän kanssa oli todella mukava asioida ja voi ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa. Oli helposti tavoitettavissa. Eniten kiitän ystävällisyydestä! Huikea ihminen.”

format_quote

“Kaikki meni jouhevasti“

”Välittäjä sai myytyä talomme Oulusta helmikuussa ja täytyy sanoa, että hän hoiti homman aivan viimeisen päälle. Välittäjä tiesi mitä tekee ja piti meidät hyvin ajan tasalla. Kaikki meni jouhevasti ja kaikin puolin olemme todella tyytyväisiä välittäjän toimintaan.”

“Todella nopeasti löysimme upean tontin”

”Todella nopeasti löytyi toiveena olleelta alueelta ostotoimeksiannon kautta upea tontti! Vahvasti suosittelen ottamaan Habitan välittäjään yhteyttä talo- taikka tonttikauppa asioissa! Kiitos vielä hyvästä palvelusta!”

“Välittäjä oli aktiivinen ja tehokas myyjä!“

”Välittäjä oli aktiivinen ja tehokas myyjä! Vastasi aina heti, jos asiakkaalla kysyttävää, eikä tarvitse odotella. Hyvää asiakaspalvelua!”

“Välittäjä toimi hyvin palveluhenkisesti“

”Välittäjä toimi hyvin palveluhenkisesti ja ystävällisesti. Hän myös otti selvää asioista ja kaikki hoitui sujuvasti.”

"Asiointi välittäjän kanssa oli erittäin myönteinen kokemus."

” Välittäjä kävi arvioimassa asuntomme ja esittelemässä meille uutta asuntoa. Vaikka emme toistaiseksi päätyneet myymään asuntoamme ja ostamaan uutta, asiointi välittäjän kanssa oli erittäin myönteinen kokemus. Hänellä ei ollut kiire, vaan hän ehti vastailla auliisti kysymyksiimme ja paneutua tilanteeseemme ja tarpeisiimme. Hän tekee työtään rehellisellä ja ammattitaitoisella otteella asiakkaat lämpimästi kohdaten. Suosittelen Habitan välittäjää avuksi asuntokauppoihin, olipa asiakas etsimässä uutta kotia tai ostajaa omalle kodilleen.”

“Hän etsi vastaukset mieltämme askarruttaneisiin kysymyksiin“

Kiitos välittäjälle oman asuntomme nopeasta myynnistä ja avusta uuden asunnon hankinnassa! Molemmat prosessit sujuivat hyvin ja koimme, että saatoimme luottaa välittäjään. Hän etsi vastaukset mieltämme askarruttaneisiin kysymyksiin ja löysi toimivat ratkaisuehdotukset uuden asunnon kuntotarkastuksen jälkeisille toimenpiteille. Olemme suositelleet Habitan välittäjää alueellamme asuville ihmisille, jotka suunnittelevat oman asuntonsa myyntiä.”

Asunnon myynti Habitalla

Toteutuneiden asuntokauppojen hinnat

Toteutuneiden kauppojen hinnat näkyvät Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton hintaseurantapalvelusta, jonne on pääsy vain alan ammattilaisilla. Asuntojen toteutuneet kauppahinnat ovat eri asia kuin myyntisivustoilla olevat myyntihinnat. Toteutuneet asuntokauppojen hinnat saattavat olla enemmän tai vähemmän kuin asunnon pyyntihinta.

Asunnon myyjä päättää millä hinnalla hän haluaa asunnon myydä. Ostaja tekee tarjouksen asunnosta haluamansa summan, mutta myyjä tekee itse myyntipäätöksen.

Asiakkaat
Asuntonäyttö

Asunnon myynti Habitalla

Habitan kiinteistönvälittäjät – olemme aina langan päässä

Varaa ilmainen asunnon hinta-arviokäynti lomakkeella, soittamalla tai tekstiviestillä.

Saavumme arviokäynnille aina ripeästi, silti perusteellisesti valmistautuneina. Antamamme suullinen hinta-arvio perustuu sekä kiinteistömarkkinoiden syvälliseen ymmärrykseen, toteutuneiden kauppojen data-analyysiin että paikallisten välittäjiemme tuntemukseen kotiseudustaan. Tämä omistautuminen on vienyt Habitan 30 vuodessa yli 40 maahan.

Varaa maksuton asunnon hinta-arvio

  1. Täytä oheinen lomake, niin järjestämme tapaamisen. Voit myös lähettää tekstiviestin HABITA numeroon 18288.
  2. Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä viipymättä ja sopii arviokäynnin sinulle sopivaan ajankohtaan.
  3. Valmistelemme arviokäyntiä varten myyntisuunnitelman, jotta voimme aloittaa kohteen myynnin tarvittaessa välittömästi.

Yhteydenottolomake