fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Habita
Kiinteistönvälitystä pinta-alaa syvemmältä


Suomesta yli 40 maahan kasvanut Habita on erikoistunut välittämään asuntoja, toimitiloja sekä yrityskiinteistöjä. Yli 30-vuotiselle historiallemme on leimallista korkea asiakastyytyväisyys, joka rakentuu monesta tekijästä. Asiakkaillemme mieluisat kauppahinnat sekä välittäjiemme ammattitaito ovat palvelumme kulmakiviä, joita Habitan yhtenäinen tapa toimia pitää yllä – suhdanteista ja markkina-alueesta riippumatta.

Miksi Habitaan ollaan erityisen tyytyväisiä?

Optimaalinen myyntihinnan määritys vaikuttaa ratkaisevasti sekä myyntiaikaan että toteutuvaan kauppahintaan. Siksi analysoimme huolella paikalliset markkinat sekä kaikki olennaiset muuttujat, jotka voivat nostaa tai laskea toteutuvaa myyntihintaa.

Hyödynnämme myyntihinnan määrittelyssä lukuisia lähteitä, sillä tuhansista Habitan myyntikohteista kerätty data sekä alueen toteutuneiden kauppojen tietokanta yhdistyvät välittäjiemme näkemykseen. Riittävän datan ansiosta pyyntihinta vastaa aina mahdollisimman hyvin todellista markkinatilannetta.

Tietotaidostamme saavat nauttia asiakkaamme ja vain asiakkaamme. Habita on yksityinen ja täysin riippumaton rahoitus- ja vakuutuslaitosten intresseistä, joten osaamisemme ja intohimomme on sataprosenttisesti kiinteistönvälityksessä. Ja sehän on sama luku myös uusimmassa asiakastyytyväisyystutkimuksessamme.

Habitalaiset noudattavat hyvää välitystapaa

Osana asiakkaidemme tyytyväisyyttä takaamme myynnin ehtojen ja kaupan toteutumisen noudattavan jokaista lakipykälää ja hyvää välitystapaa viimeistä yksityiskohtaa myöten. Lisäksi panostamme tavoittavuuteen. Ensinnäkin siten, että jokainen myyntikohteemme tavoittaa potentiaaliset ostajat markkinoinnin ja välittäjäverkostomme avulla. Ja toiseksi tavoittavuus tarkoittaa, että välittäjämme ovat jatkuvasti tavoitettavissa – myös kauppojen jälkeen.

Habitan kiinteistönvälittäjät

– olemme aina langan päässä

Habitalaiseen saat yhteyden aina. Todennäköisesti sinun ei kuitenkaan tarvitse, sillä välittäjämme pitävät sinut tiiviisti ajan tasalla siitä, miten myynti etenee. Ja kanssamme se etenee.

Lopulta välittäjän valinnan ratkaisee usein, kenen kanssa kemiat kohtaavat. Kun siis olet myymässä, tilaa kohteeseesi täysin maksuton arviokäynti – se ei velvoita sinua mihinkään. Kenet habitalaisen tapaatkin, huomaat, että muuttolaatikoita kannattaa alkaa jo koota.

Näin asuntosi myynti käynnistyy

  1. Täytä oheinen lomake, niin järjestämme tapaamisen. Voit myös lähettää tekstiviestin HABITA numeroon 18288.
  2. Kiinteistönvälitystä pinta-alaa syvemmältä
  3. Valmistelemme arviokäyntiä varten myyntisuunnitelman, jotta voimme aloittaa kohteen myynnin tarvittaessa välittömästi.

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös