Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Asunnon myyminen

Asunnon myynti

Habitan kiinteistönvälittäjät ja myyntiedustajat myyvät asuntosi ammattitaidolla ja myyjää kuunnellen. Pyydä meiltä ilmainen asunnon hinta-arvio. Samalla teemme myös asuntosi myyntisuunnitelman. Soita tai tule käymään, niin laitamme asuntoasiasi kuntoon.

Ota yhteyttä
Muutto
Kättely

Tietoja ja lukuja

Miksi Habitaan ollaan erityisen tyytyväisiä?

Optimaalinen myyntihinnan määritys vaikuttaa ratkaisevasti sekä myyntiaikaan että toteutuvaan kauppahintaan. Siksi analysoimme huolella paikalliset markkinat sekä kaikki olennaiset muuttujat, jotka voivat nostaa tai laskea toteutuvaa myyntihintaa.

Lue lisää Habitasta
Työntekijät

Asunnon myyminen

Ilmainen arviokäynti, käden käänteessä

Osana asiakkaidemme tyytyväisyyttä takaamme myynnin ehtojen ja kaupan toteutumisen noudattavan jokaista lakipykälää ja hyvää välitystapaa viimeistä yksityiskohtaa myöten. Lisäksi panostamme tavoittavuuteen. Ensinnäkin siten, että jokainen myyntikohteemme tavoittaa potentiaaliset ostajat markkinoinnin ja välittäjäverkostomme avulla. Ja toiseksi tavoittavuus tarkoittaa, että välittäjämme ovat jatkuvasti tavoitettavissa – myös kauppojen jälkeen.

Varaa tästä

Näin asunnon tai kiinteistön myynti etenee

Onnellinen pariskunta

Näin asunnon myynti etenee

Asunnon myyntitarve

Asunnon myynti on yksi elämän suuria päätöksiä. Asunnon myyminen käy turvallisesti ja helposti käyttäen asiantuntevaa kiinteistönvälittäjää. Välittäjä valvoo sekä myyjän että ostajan etua sekä hoitaa ja huolehtii kaikesta myyntiin ja kaupantekoon liittyvistä asioista.

Etsi lähin Habitan toimipiste
Julkisivu

Asunnon myyntihinta

Pyydä ilmainen hinta-arvio

Asuntojen hinnat vaihtelevat sijainnin, asunnon ja yhtiön kunnon sekä markkinatilanteen mukaan. Habitalta saat veloituksetta tarkemman suullisen hinta-arvion asunnollesi. Asunnon arvon määritys perustuu aina dataan, markkinatilanteeseen ja kiinteistönvälittäjän paikallistuntemukseen. Täytä sivuillamme lomake tai soita meille, niin kerromme sinulle asuntosi arvon.

Tilaa ilmainen hinta-arvio
Kättely

Asunnon myyntisopimus

Asunnon myyntitarjous

Kun valitset Habitalta kiinteistönvälittäjän myymään asuntoasi, sopimus tehdään aina kirjallisesti. Sopimuksella eritellään tarkemmin myytävän kohteen tietoja ja sovitaan välityspalkkiosta ja myyntihinnasta, jolla kohdetta lähdetään myymään.

Keittiö

Asunnon myynti

Asunnon myyminen Habitalla

Jokaiselle asunnolle laaditaan myyjän kanssa erillinen myyntisuunnitelma, jolla pyritään löytämään paras mahdollinen ostaja parhaaseen mahdolliseen markkinahintaan. Ennen kuin varsinainen julkinen myynti voidaan aloittaa, kerätään myytävästä kohteesta kaikki dokumentit ja valokuvataan asunto. Ostajaehdokkailla tulee olla kaikki tieto kohteesta ennen tarjouksen tekemistä. Vasta kun kaikki dokumentit on saatu, aloitetaan asunnon myyntiesitteen laatiminen.

Habitalla myytävä asunto menee ensin niin sanottuun hiljaiseen myyntiin, jolloin Habitan Vahtipalvelun asiakkaat saavat ensimmäisinä tiedon myytävästä kohteesta. Tämän jälkeen kohde menee Habitan kotisivuille ja yli 120 maailmanlaajuiseen markkinaportaaliin. Habita käyttää myös ahkerasti sosiaalista mediaa kohteiden markkinoinnissa. Asuntoa myydään tietenkin myös asuntonäytöillä, jotka ovat joko yleisiä tai yksityisiä asuntonäyttöjä.

Papereiden allekirjoitus

Asunnon myyntitarjous

Asunnon myyntitarjouksen hyväksyminen

Kun ostaja haluaa tarjota kohteesta, niin tarjous tehdään aina kirjallisesti. Habitan välittäjä neuvottelee ostajan kanssa myyjän puolesta ostotarjouksesta, ja pyrkii neuvotteluilla saavuttamaan parhaan mahdollisen hinnan myyjälle. Kirjallinen ostotarjous luo turvaa kaupan molemmille osapuolille. Tarjous hyväksytään myös kirjallisesti. Habitan kiinteistönvälittäjä hoitaa ja valvoo kaikkia kaupantekoon liittyvät asioita. Onnistuneen kaupanteon jälkeen voit keskittyä ainoastaan muuttolaatikoiden pakkaamiseen.

Näin asunnon myynti alkaa

  1. Täytä oheinen lomake, niin järjestämme tapaamisen. Voit myös lähettää tekstiviestin HABITA numeroon 18288.
  2. Kiinteistönvälitystä pinta-alaa syvemmältä
  3. Valmistelemme arviokäyntiä varten myyntisuunnitelman, jotta voimme aloittaa kohteen myynnin tarvittaessa välittömästi.

Yhteydenottolomake