Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Palvelut rakennusliikkeille

Kaiken kattavaa kiinteistönvälitystä rakennusliikkeille

Habitalla on vuosien kokemus uudiskohteiden myynnistä ja yhteistyöstä eri kokoisten rakennusliikkeiden kanssa. Tarjoamme myytävän hankkeen mukaan räätälöityjä kiinteistönvälityspalveluita, jotka sisältävät kattavasti palveluita niin, että yhteistyökumppanimme tarvitsee keskittyä vain kohteen rakentamiseen. Tyytyväisyys Habitaan on korkea, mikä näkyy pitkinä asiakassuhteina. Yli 30 vuoden kokemuksella uudiskohteiden myynnistä voimme taata sen, että Habitan myytävät kohteet menevät myös kaupaksi.

Ota yhteyttä
Keittiö

Kiinteistönvälitystä rakennusyrityksille

Habitalla etsitään koteja koko ajan

Annamme näkemyksemme siitä, minkälaisia koteja asiakkaamme tällä hetkellä etsivät. Kattavasta asiakasrekisteristämme osaamme kertoa mitä kannattaa rakentaa, mihin kannattaa rakentaa sekä minkä hintaisia kohteita kannattaa rakentaa. Olemme tietoisia eri alueiden kaavoituksista sekä yhteistyökumppaneidemme rakennuskustannuksista ja rakentamiseen liittyvistä tuotto-odotuksista. Myymme uudiskohteet parhaaseen mahdolliseen hintaan eikä kohteet jää vaille uusia asukkaita. Jokaisesta toimipisteestämme löytyy ammattilainen uudiskohteiden myyntiin.

Katso lähin toimipiste
Asiakkaat

Palvelut rakennusliikkeille

Yhteistyökumppaninamme keskityt vain rakentamiseen

Habitalla on kattavat palvelukokonaisuudet rakennusliikkeille. Kiinteistönvälityspalvelumme ovat aina täysin räätälöitävissä kyseistä kohdetta tai projektia varten. Habitan kiinteistönvälityspalveluihin rakennuttajalle kuuluu aina:

 • markkinakartoitus
 • asiakkaiden profilointi
 • suunnittelu- ja hinnoitteluapu
 • markkinointi- ja myyntisuunnitelma
 • kohteen kattava markkinointi ja myynti
 • uudistuotantoillat asiakkaille
 • dokumenttien hallinta
 • Säännöllinen raportointi
Uudet talot

Uudiskohteiden myynti

Mitä kannattaa rakentaa?

Habitan uudisrakentamiseen erikoistuneet ammattilaiset antavat näkemyksensä siitä, minkälaisille kohteille on kovin kysyntä nyt ja tulevaisuudessa. Tietomme pohjautuu kattavaan asiakasrekisteriimme, vuosien kiinteistönvälitystyöhön sekä siitä kerättyyn dataan. Meillä on aina ajantasainen tieto alueiden maankäytönsuunnittelusta ja osaamme kertoa minkälainen projekti on kannattava.

Tarvittaessa tarjoamme suunnittelu- ja hinnoitteluapua yhteistyökumppaneillemme. Ymmärrämme rakennusliikkeiden tuotto-odotuksia ja annamme ajantasaisen näkemyksemme markkinoiden hintatasosta. Kerromme minkä hintaisille ja minkälaisille asunnoille on suuri kysyntä sekä kaupunkien haetuimmat ja suosituimmat asuinalueet. Meillä on myös dataa eri asuinalueiden asukas- ja ostajaprofiileista, jotka päivittyvät aina trendien, asumusmieltymysten ja kaupunkisuunnittelun mukaan.

Uudet asunnot

Habita kiinteistönvälitys

Uudiskohteen myynti ja markkinointi

Laadimme aina markkinointi- ja myyntisuunnitelman uudelle hankkeelle. Markkinoinnissa käytämme omien verkkosivujemme lisäksi yli 120 asuntoportaalia, maksullista ja kohdennettua sosiaalisen median mainontaa sekä hakukonemainontaa. Asuntoportaaleista mukana on suosituimmat kotimaiset ja ulkomaiset asuntoportaalit. Tarvittaessa kauttamme hoituu myös hankkeen laadukkaat ja nykyaikaiset esitteet, ammattilaisen toteuttama video- ja valokuvaus sekä prittimainonta kohderyhmän mukaan.

Jokaisesta uudesta hankkeesta laaditaan oma laskeutumissivu Habitan kotisivuille, jolta asiakas saa ladattua hankkeen asiakirjat sekä pääsee tutustumaan hankeen asuntoihin tarkemmin. Yhteyttä voi ottaa suoraan Habitan edustajaan.

Kohteen myyntiin kuuluu aina kaikki kiinteistönvälityspalvelumme, muun muassa:

 • säännöllinen raportointi sovitun mukaisesti
 • dokumenttien hallinta
 • yhdyshenkilö ostajan, viranomaisten ja rakennuttajan välillä
 • uudistuotantoillat hankkeen alussa ja sen aikana
 • yleiset ja yksityiset asuntoesittelyt
 • myynti- ja tarjousneuvottelut
 • Kaupantekotilaisuus
Näyttö

Palvelut rakennusliikkeille

Habita on uudistuotannon myynnin ammattilainen

Habitalta löydät uudistuotannon myyntiin kouluttautuneet ammattilaiset, jotka ymmärtävät uusien kohteiden myynnin tarpeet ja haasteet. Uusien asuntojen myymiseen erikoistunut edustaja löytyy jokaisesta toimipisteestämme.

Meiltä asiakas saa luonnollisesti apua myös vanhan asunnon myyntiin. Uuden asunnon ostajalla on lähes aina kaupan esteenä vanhan asunnon myynti. Habitan välittäjät auttavat vanhan asunnon myymisestä ja kaupoista niin, ettei kummallekaan kaupan osapuolelle tule turhia kuluja ja kustannuksia hankkeen aikana.

Henkilökunta
Kättely

Habitan asiakkaat

Luotettava ja ammattimainen kiinteistönvälittäjä

Habitalla on yli 30 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Näiden vuosien saatossa myyntiprosessimme ovat hioutuneen nykyiseen muotoonsa. Meille tärkeää on paitsi onnistunut asuntokauppa myös se, että jokainen kaupan osapuoli on tyytyväinen. Korkeasta asiakastyytyväisyydestä olemmekin hyvin ylpeitä ja haluamme ylläpitää korkeaa palvelun tasoa niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemmekin.

Lue lisää Habitasta

Habitan kiinteistönvälittäjät

Välittäjien saumaton yhteistyö

Tunnemme paikalliset markkinat ja osaamme auttaa kansanvälisiä ostajia laajan konttoriverkostomme avulla. Habitalla välittäjien välinen yhteistyö toimii yli maarajojen. Tiedämme paikallisen markkinan kansainväliset ostajat, jotka etsivät esimerkiksi sijoitus- tai vapaa-ajan asuntoa. Meiltä asiakas saa aina hanke-esiteet omalla kielellään, ja mahdollisuuksien mukaan, myös palvelua omalla kielellään.

Hymyilevä nainen

Kiinnostuitko yhteistyöstä Habitan kanssa?

Täytä oheinen lomake, niin uudisrakentamiseen koulutettu edustajamme ottaa sinuun yhteyttä tai soita meille numeroon +358 10 5855 010, niin keskustellaan heti.

Yhteydenottolomake