fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Työ Habitalla avaa enemmän ovia

Ura kiinteistönvälittäjänä

Habita tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kiinteistönvälityksessä. Voit aloittaa urasi työntekijänä yhdessä Suomen johtavimmassa kiinteistönvälitysyrityksessä tai, jos omaat jo enemmän kiinteistönvälitysalan kokemusta, niin voit toimia myös Habitan franchising yrittäjänä. Vaihtoehtoja riittää ympäri Suomea sekä maailmalla; 30 vuoden aikana Habita on kasvanut Suomesta yli 40 maahan.

Habitalla ihmiset viihtyvät

Yksi syy Habitan menestykselle on sen kulttuuri. Ihmiset viihtyvät Habitalla töissä pitkään, keskimäärin lähes 12 vuotta. Merkittävä osa yrityskulttuuriamme on tasainen hierarkia, sillä johto tekee ihan samoja töitä kuin muutkin.

Habita auttaa ihmisiään kehittymään jatkuvasti järjestämällä erilaisia koulutuksia. Lisäksi tieto ja vinkit liikkuvat jatkuvasti välittäjiemme välillä, niin kahvipöydässä kuin muodollisempiakin kanavia myöten. Työkaveria ei jätetä koskaan pulaan, vaan ratkaisut keksitään yhdessä.

Katso avoimet työpaikat ja yrittäjäpaikat

Kun olet utelias löytämään uuden uran kiinteistönvälityksestä tai haluat kehittyä siinä entistä taidokkaammaksi, jätä vain tietosi. Olemme yhteydessä pian!

Voit myös soittaa meille suoraan niin jutellaan heti: +358 10 5855 010.

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös