Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Piristävä

Kiinteistönvälittäjäksi

Työ Habitalla avaa enemmän ovia

Habita tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia kiinteistönvälityksessä. Voit aloittaa urasi työntekijänä yhdessä Suomen johtavimmassa kiinteistönvälitysyrityksessä tai, jos omaat jo enemmän kiinteistönvälitysalan kokemusta, niin voit toimia myös Habitan franchising yrittäjänä. Vaihtoehtoja riittää ympäri Suomea sekä maailmalla; 30 vuoden aikana Habita on kasvanut Suomesta yli 40 maahan.

Tehdä työtä

Habitan avoimet työpaikat

Habitalla ihmiset viihtyvät

Yksi syy Habitan menestykselle on sen kulttuuri. Ihmiset viihtyvät Habitalla töissä pitkään, keskimäärin lähes 12 vuotta. Merkittävä osa yrityskulttuuriamme on tasainen hierarkia, sillä johto tekee ihan samoja töitä kuin muutkin. Habita auttaa ihmisiään kehittymään jatkuvasti järjestämällä erilaisia koulutuksia. Lisäksi tieto ja vinkit liikkuvat jatkuvasti välittäjiemme välillä, niin kahvipöydässä kuin muodollisempiakin kanavia myöten. Työkaveria ei jätetä koskaan pulaan, vaan ratkaisut keksitään yhdessä.

Tehdä työtä

Ryhdy kiinteistönvälittäjäksi

Kiinteistönvälittäjän palkka & edut

Kiinteistönvälittäjän palkka muodostuu omista myynneistäsi. Kiinteistönvälittäjän työssä ahkeruus ja työnteko palkitaan. Parhaimmat kiinteistönvälittäjät ovat sekä loistavia asiakaspalvelijoita että motivoituneita ja ahkeria perusmyyntityötä tekeviä ammattilaisia. Kiinteistönvälittäjän etuna ovat vaihtelevat työpäivät. Voit suunnitella tulevan viikon tapaamiset ja työt oman kalenterisi mukaan. Moni alalla oleva on halunnut kiinteistönvälittäjäksi, koska työ on yrittäjämäistä, vastuullista ja itsenäistä.

Habitalla on toimipisteitä ympäri maailmaa.

Katso avoimet työpaikat ja yrittäjäpaikat

Avoimet työpaikat
Edustaja

Työ Habitalla

Haluatko olla uusi habitalainen?

Habita on mutkattomasti toimiva, Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä. Tarjoamme sinulle sitoutuneet ja ammattitaitoiset kollegat sekä ainutlaatuisen tavan kouluttautua habitalaiseksi. Meille habitalaisuus tarkoittaa yhteistä onnistumista sekä tinkimätöntä ja tavoitteellista otetta työhön. Habita on kansainvälinen yritys, sillä Suomen lisäksi välitämme kohteita yli 30 maassa. Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti kiinteistönvälittäjiä, myyntiedustajia ja yrittäjiä. Alta löydät avoinna olevat työ- ja yrittäjäpaikat.

Lue lisää franchising mahdollisuuksista

Ura Habitalla

Kun olet utelias löytämään uuden uran kiinteistönvälityksestä tai haluat kehittyä siinä entistä taidokkaammaksi, jätä vain tietosi. Olemme yhteydessä pian! Voit myös soittaa meille suoraan niin jutellaan heti:+358 10 5855 010.

Yhteydenotto lomake