Valikko Valikko
 
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Maa

Saksa

Osta asunto Saksasta

Meillä on kattava kiinteistörekisteri sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti ja lisäämme uusia koteja päivittäin. Saat edustajan, joka esittelee sinulle parhaan mahdollisen kodin yhdistelmän ja järjestää tarkastukset. Se auttaa myös monissa muissa asuntokaupan näkökohdissa.

Kiinteistönvälittäjä Saksassa

Monille asunnon myynti on elämän suurin ja tärkein kauppa. Kokeneet ja koulutetut asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa asioissa. Varmistamme ensin, että kiinteistösi on heti kotimaan ja kansainvälisen markkinoilla – eikä se juutu byrokratiaan. Edustaja on henkilökohtaisesti vastuussa kaikista kiinteistösi myyntiin liittyvistä asioista. Lisäksi koko henkilökunta tekee moitteetonta yhteistyötä: kiinteistösi tulee Habitin sisäiselle myyntilistalle ja jokainen edustaja edistää kiinteistösi myyntiä.

Omakotitalo

Toimipisteet, Saksa

Ei toimipisteitä.

Palvelumaksut

Kun allekirjoitamme kanssasi toimeksiantosopimuksen, huolehdimme kaikesta alusta loppuun. Sinun ei tarvitse huolehtia asunnon myyntiin liittyvistä asioista, sillä asuntokauppa on vuosikymmenien ajan ollut meidän jokapäiväinen työmme. Laskutusrakenteemme on täysin läpinäkyvä eikä piilotettuja maksuja ole. Esimerkkinä tästä laskutamme virallisista papereista ilman mitään lisättyjä käsittelymaksuja.

Kättely

Välityspalkkio

Myyntitoimeksiannon perustamiskulu 5 %

Maksu lasketaan velattomasta hinnasta. Oikeudelliset asiakirjakulut veloitetaan erikseen.