Valikko Valikko
 
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Maa

Latvia

Osta asunto Latviasta

Meistä – kyse ei ole meistä, vaan SINUSTA. Teemme vain sen, että löydät oikean asuinpaikkasi, oikean kodin. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä vain kuukausi vai koko elämä, vai sijoitus, joka säilyy perheessäsi useiden sukupolvien ajan – autamme sinua löytämään TOSI ja ainoan.

Kiinteistönvälittäjä Latviassa

Teemme töitä sen eteen, että sinusta tuntuu hyvältä. Kuuntelemme mitä meille sanotaan. Autamme tarvittaessa. Autamme tarvittaessa. Se ei ole sovittelupalvelu, jossa otamme toimeksiantomme, vaan osallistumme prosessiin yksilöllisesti jokaista kohtaan, pakottamatta näkemyksiämme ja auttamalla kokemuksellamme. Emme tarvitse tarinoita innovaatiosta ja erilaisesta lähestymistavasta, se näkyy teoksissa, ei tarinoissa. Laadukas, tehokas ja puhdas.

Omakotitalo

Toimipisteet, Latvia

Habita Riga

Habita Riga

Sijainti
Ezermalas 15
2107 Pinki
Puhelinnumero: +371 20 235 035
Sähköposti: riga@habita.com
Ota yhteyttä

Palvelumaksut

Kun allekirjoitamme kanssasi toimeksiantosopimuksen, huolehdimme kaikesta alusta loppuun. Sinun ei tarvitse huolehtia asunnon myyntiin liittyvistä asioista, sillä asuntokauppa on vuosikymmenien ajan ollut meidän jokapäiväinen työmme. Laskutusrakenteemme on täysin läpinäkyvä eikä piilotettuja maksuja ole. Esimerkkinä tästä laskutamme virallisista papereista ilman mitään lisättyjä käsittelymaksuja.

Kättely

Välityspalkkio

Myyntitoimeksiannon perustamiskulu 3-5%

Muut kulut

Vuokrauspalkkio Yhden kuukauden vuokra

Maksu lasketaan velattomasta hinnasta. Oikeudelliset asiakirjakulut veloitetaan erikseen.