Valikko Valikko
 
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Maa

Thaimaa

Myytävät asunnot Thaimaassa

Meillä on kattava kiinteistörekisteri sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti ja lisäämme uusia koteja päivittäin. Saat edustajan, joka esittelee sinulle parhaan valikoiman mahdollisia asuntoja ja järjestää asuntonäytöt. Hän auttaa myös monissa muissa asuntokaupan asioissa.

Suomalainen kiinteistönvälittäjä Thaimaassa

Habitalla on vankka paikallistuntemus Pattayan ja Phuketin alueilla. Tunnemme kaupunkien asuinalueet ja kiinteistömarkkinat. Habitan kiinteistönvälittäjät Thaimaassa tuntevat paikalliset käytännöt ja määräykset. Voimme suositella sinulle kohteita toiveidesi mukaan. Halutessasi järjestämme kohteessa yksityisnäytön, jotta voit katsella asuntoa rauhassa paikan päällä.

Jos haluat myydä asuntosi Thaimaassa, hoidamme sujuvasti asunnon myynnin myös sinun ollessa toisessa maassa. Meillä on toimipiste yli 30 maassa ja ammattilaiset auttamassa aina paikan päällä tehden yhteistyötä Thaimaan kiinteistönvälittäjiemme kanssa. Voit huoletta hoitaa vakituisen tai loma-asuntosi asioita kanssamme, ilman että sinun tarvitsee matkustaa Thaimaahan. Autamme paperiasioissa ja viranomaisten kanssa asioinnissa sekä pidämme sinut aina ajan tasalla kotisi myynnissä.

Thaimaa asuntoja myytävänä

Asunnon myynti on monelle elämän suurin ja tärkein kauppa. Kokeneet ja koulutetut ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa asioissa. Kun laitat Thaimaan kotisi myyntiin, se menee Habitalla sekä verkkosivuillemme että 120 asuntoportaaliin. Asuntoportaalit sisältävät sekä kansainvälisiä että paikallisia portaaleja. Myynnissä käytämme aktiivisesti myös sosiaalista mediaa ja Habitan sisäistä asiakasrekisteriä, jossa on tuhansia kodinhakijoita, ja myös jokainen Habitan kiinteistönvälittäjä edistää asuntosi myyntiä. Edustaja on henkilökohtaisesti vastuussa kaikista asuntosi myyntiin liittyvistä asioista. Teemme laadukasta ja tehokasta myyntityötä ja pidämme sinut ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan. Pyrimme asuntokauppaan, jossa molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Tutustu Thaimaan myytäviin asuntoihin omalla kielelläsi

Selaa Thaimaan myytäviä asuntoja omalla kielelläsi. Habitan kotisivut on käännetty yli 50 kielelle. Kaikilla näillä kielillä on mahdollista tilata myytävän kohteen myyntiesite. Habitalla on jo yli 300 kiinteistönvälittäjää ympäri maailmaa, joten palvelu myös omalla kielellä on mahdollista, voit ottaa yhteyttä oman maasi Habitan toimistoon.

Taloja, asuntoja ja huviloita myytävänä Thaimaassa

Meillä on myynnissä useita erikokoisia kohteita Pattayan ja Phuketin alueilla. Meillä on sekä käytettyjä asuntoja että uudisrakennuksia. Lisäksi on vielä rakenteilla olevia projekteja, joiden sisustusmateriaaleihin voi vielä vaikuttaa. Kuuntelemme tarkasti mihin käyttötarkoitukseen etsit asuntoa ja ehdotamme sinulle sopivimpia vaihtoehtoja.

Omakotitalo

Toimipisteet, Thaimaa

Habita Pattaya

Habita Pattaya

Sijainti
389/1163 Pratamnakhill Soi 4, Nong Prue, Bang Lamung, Chonburi
20150 Pattaya

Habita Phuket

Habita Phuket

Sijainti
152/1 Thaveewong Road,
T. Patong, A. Kathu
83120 Phuket

Palvelumaksut

Kun allekirjoitamme kanssasi toimeksiantosopimuksen, huolehdimme kaikesta alusta loppuun. Sinun ei tarvitse huolehtia asunnon myyntiin liittyvistä asioista, sillä asuntokauppa on vuosikymmenien ajan ollut meidän jokapäiväinen työmme. Laskutusrakenteemme on täysin läpinäkyvä eikä piilotettuja maksuja ole. Esimerkkinä tästä laskutamme virallisista papereista ilman mitään lisättyjä käsittelymaksuja.

Kättely

Välityspalkkio

Välityspalkkio myyjä, kiinteistö 5 %

Muut kulut

Vuokrauspalkkio Yhden kuukauden vuokra

Maksu lasketaan velattomasta hinnasta. Oikeudelliset asiakirjakulut veloitetaan erikseen.