Valikko Valikko
 
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Maa

Espanja

Ensimmäisenä varmaan tulee mieleen lämpö, auringon valo ja meri. Upeat hiekkarannat, rantakadut kahviloineen, niin kesällä kuin talven lempeässä säässä. Espanja tarjoaa henkeäsalpaavan upeaa, vuosisatoja vanhaa kulttuuria ja uusia elämyksiä eri puolilla Iberian manteretta, tai kuuluisilla Mallorcan ja Kanarian saarilla. Maailmankuulu Välimeren ruokavalio hellii terveellisyydellään, ihanat avarat rantapaseot kutsuvat kävelemään – esteettömästi.

Espanja houkuttelee meitä suomalaisia luokseen myös huomattavasti edullisimmilla elin- ja asuinkustannuksillaan. Golffarit nauttivat peleistään ympäri vuoden ja etätyön mahdollisuus aurinkoiselta parvekkeelta kiinnostaa yhä enemmän.

Loma asunto Espanjasta?

Ota rohkea askel kohti Unelmasi toteutumista ja kerro meille toiveistasi asumisen ja ympäristön suhteen Me Habitalaiset eri puolilla Espanjaa olemme valmiina toteuttamaan unelmasi, etsitpä sitten loma-/sijoitusasuntoa tai omaa vakinaista kotia täältä liki ikuisen auringon alta. Habita sana on espanjaa ja tarkoittaa asumista. Me autamme Sinua tekemään siitä nautinnollista.

Bienvenidos a España!

Omakotitalo

Toimipisteet, Espanja

Habita Costa Blanca

Habita Costa Blanca

Sijainti
El Rincon de Habita -
Calle Caballero de Rodas 16, 1a A
03181 Torrevieja

Habita Tenerife

Habita Tenerife

Sijainti
Calle Armiche 96
38652 Arona

Palvelumaksut

Kun allekirjoitamme kanssasi toimeksiantosopimuksen, huolehdimme kaikesta alusta loppuun. Sinun ei tarvitse huolehtia asunnon myyntiin liittyvistä asioista, sillä asuntokauppa on vuosikymmenien ajan ollut meidän jokapäiväinen työmme. Laskutusrakenteemme on täysin läpinäkyvä eikä piilotettuja maksuja ole. Esimerkkinä tästä laskutamme virallisista papereista ilman mitään lisättyjä käsittelymaksuja.

Kättely

Välityspalkkio

Myyntitoimeksiannon perustamiskulu 5 %

Maksu lasketaan velattomasta hinnasta. Oikeudelliset asiakirjakulut veloitetaan erikseen.