fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Habita Raahe

Ammattitaitoista asunnonvälitystä

Tervetuloa Raaheen Habitan asiakkaaksi. Meillä on kotiseudun vankkaa tuntemusta, mutta osaamisemme kattaa myös koko Suomen. Hoidamme asuntokauppaan liittyvät asiat ammattitaidolla ja hyvää välitystapaa noudattaen. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelua. Välittäjämme pitävät sinut ajan tasalla koko myynti- tai ostoprosessin ajan.

Asunnon myynti tai osto mielessä

Olipa sinulla sitten loma-asunto, huoneisto tai omakotitalo etsinnässä tai haluat myydä, saat ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän tekemään unelmistasi totta. Asuntosi menee myyntiin myös Habitan kansainväliseen myyntiportaaliin, jossa on tuhansia hakuvahdin tehneitä ostajia. Jos taas etsit sopivaa asuntoa, niin Habitan hakuvahdin avulla saat tiedon hakuihisi sopivasta asunnosta heti.

Tule käymään toimistollamme tai soita meille, niin jutellaan lisää.

Yhteystiedot

Kirkkokatu 33
92100 Raahe

010 585 5120 *
raahe@habita.com

Pohjois-Suomen Habita Oy, Habita Raahe
Y-tunnus: 1774916-5

Olen kiinnostunut maksuttomasta asuntoarviosta

Edustajat

Pia Bergström
English Finnish

Pia Bergström

Myyntipäällikkö

+358 50 4200123

WhatsApp
Näytä lisää
Tuija Tyybäkinoja
Finnish

Tuija Tyybäkinoja

Kiinteistönvälittäjä

Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja

+358 50 4200126

WhatsApp
Näytä lisää
Jarkko Luokkanen
Finnish

Jarkko Luokkanen

Toimitusjohtaja

Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja

+358 50 4200323

WhatsApp
Näytä lisää
Petteri Tikkanen
English Finnish

Petteri Tikkanen

Myyntijohtaja

Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja

+358 50 4200727

WhatsApp
Näytä lisää

Uutiset ja tapahtumat

4.5.2020

Pia päivän Iltasanomissa

Omakotitalojen hintakehityksessä on huimia eroja. Kauppa käy yllättävänkin pirteänä myös koronan keskellä. Suomessa eletään koronapandemian sulkemaa elämää, mutta kaikkialla ei ole kuollutta. Esime...rkiksi Perämeren rannalla Raahessa omakotitalojen kauppa käy yllättävänkin vilkkaana. Kun suomalaisten elämä keskittyy kotiin, kodinvaihdosta haaveillaan, ja koteja rempataan ja sisustetaan nyt innolla. Ilmiö näkyy asuntoilmoitusten kävijämäärien runsaana kasvuna. Koteja katsellaan kotisohvilta. – Ihmisillä on ollut aikaa keskittyä kodin hankintaa tai uudistamiseen. Raahessa viime vuosikin oli asuntokaupassa hyvä, ja alkuvuonna ennen koronaa olimme 64 prosentin kasvussa, myyntipäällikkö Pia Bergström Habitasta kertoo. Omakotitalo on yhä monien unelma. Vanhojen asuntojen kaupoista neljäsosa on yhä omakotitaloja, mikä kertoo asumismuodon suosiosta kaupungistumiskehityksestä huolimatta. Raahessa koronatartuntoja on ollut vähän. Yleisnäyttöjä ei silti pidetä myyntikohteissa, mutta yksityisillä ihmiset käyvät vilkkaasti. – Ne ovat lisääntyneet, ja mukavasti meitä työllistävät. Pelkäsimme että korona hiljentää huhtikuun ja mietimme kesälomien pitämistä toukokuussa. Nyt näyttää siltä, että huhtikuussa myynti pysyy normaalilla tasolla ja toukokuullekin on saatu jo hyvin kauppoja.

Näytä lisää

Myytävät asunnot

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös