fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Habita Turku

Turun parasta kiinteistönvälitystä vuosien kokemuksella. Turun Habita tarjoaa erittäin luotettavaa kiinteistönvälitystä sekä ammattitaitoisia kiinteistönvälittäjiä. Olemme Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälitysliike, jossa työskentelevät kiinteistönvälityksen rautaiset konkarit. Joukostamme löydät varmasti mieleisesi kiinteistönvälittäjän.

Tarjoamme Turussa huoneistojen, kiinteistöjen ja toimitilojen myynti- sekä ostopalvelua. Kiinteistönvälitystä ja kiinteistön vuokrausta olemme tehneet jo vuodesta 1989 asti. Habita on valtakunnallinen toimija, joka myy ja vuokraa myös loma-asuntoja sekä kakkoskoteja monesta kiinnostavasta ulkomaankohteesta.

Kokeneet kiinteistönvälittäjät Turussa

Meillä on myyntialan osaamista aina pienemmistä osakehuoneistoista arvokkaampiin kiinteistökauppoihin. Kokeneet ja koulutetut kiinteistönvälittäjät auttavat sinua asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Habitan kiinteistönvälittäjät Turussa toimivat yhteistyössä mainostaen myytäviä asuntoja potentiaalisille ostajille.

Saat meiltä ilmaisen hinta-arvion myytävästä kiinteistöstä sekä ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avuksi kiinteistönvälitykseen. Habita markkinoi myytäviä asuntoja myös kattavan asiakasrekisterinsä kautta, jossa tuhannet etsivät uutta asuntoa. Takaamme asunnon tehokkaan markkinoinnin sekä aktiivisen kiinteistön esittelyn. Kiinteistönvälittäjät hoitavat myös kaikki tarvittavat dokumentit asuntokauppaa varten.

Turun kiinteistönvälitys ja vuokrauspalvelu

Kiinteistönvälittäjämme palvelevat asunnon myyjien lisäksi myös asunnon ostajia. Habitan edustaja esittelee sinulle myynnissä olevia kohteita, jotka vastaavat parhaiten tarpeisiisi. Järjestämme tarvittaessa yksityiset talon esittelyt. Tunnemme Turun asuinalueet ja huomioimme toiveesi etsiessämme sinulle uutta kotia. Autamme kaikissa asunnon vaihtoon ja uuden kodin ostoon liittyvissä asioissa.

Palvelemme myös vuokranantajia ja etsimme luotettavat vuokraajat asunnollesi. Habita vuokrauspalveluun sisältyy muun muassa vuokraajan luotto- ja työpaikka-arviointi sekä vuokrasopimuksen valmistelu. Saat meiltä apua myös ongelmatilanteissa. Esittelemme Turun vuokra-asuntoja myös sivuillamme ja voit tuoda täytetyn vuokra-asuntohakemuksen mukanasi asuntoesittelyyn.

Turku on monipuolinen kaupunki ja kiinteistönvälitys alueella usein vilkasta. Kiinteistönvälittäjämme kertovat lisää Turun seudun asuntomarkkinatilanteesta sekä eri asuinalueiden kehityksestä. Vastaamme mielellämme niin asunnon myyjien, ostajien kuin asuntosijoittajien kysymyksiin kiinteistönvälityksestä.

Tarjoamme laadukkaita ja kattavia palveluita kiinteistönvälitykseen. Voit luottaa osaamiseemme sekä taitoomme myydä asuntosi parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä Turun kiinteistönvälittäjiimme, kun mietit asunnon myyntiä, vuokrausta tai uuden asunnon ostoa.

Yhteystiedot

Linnankatu 37
20100 Turku

010 585 5340 *
turku@habita.com

Turun Habita Oy, Habita Turku
Y-tunnus: 1833525-5

Olen kiinnostunut maksuttomasta asuntoarviosta

Edustajat

Antti Ala-Siurua
English Finnish Swedish

Antti Ala-Siurua

Myyntipäällikkö

+358 50 4200343

WhatsApp
Näytä lisää
Eila Hoffrén
English Finnish Swedish

Eila Hoffrén

Kiinteistönvälittäjä

Suomalainen LKV-pätevyys

+358 50 4200377

WhatsApp
Näytä lisää
Mika Pärssinen
English Finnish

Mika Pärssinen

Aluejohtaja

Maajohtaja - Suomi

Suomalainen LKV-pätevyys, KHK, AKA

+358 50 4200308

WhatsApp
Näytä lisää

Myytävät asunnot

Avoimet työpaikat

Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälittäjä / LKV-pätevyyden omaava Kiinteistönvälittäjä

Hae paikkaa

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös