Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Habitan toimipisteet

Habita Turku

Kiinteistönvälitys Turku - asuntokauppaa vuodesta 1989

Turun parasta kiinteistönvälitystä vuosien kokemuksella. Turun Habita tarjoaa erittäin luotettavaa kiinteistönvälitystä sekä ammattitaitoisia kiinteistönvälittäjiä. Olemme Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälitysliike, jossa työskentelevät kiinteistönvälityksen rautaiset konkarit. Joukostamme löydät varmasti mieleisesi kiinteistönvälittäjän.

Tarjoamme Turussa huoneistojen, kiinteistöjen ja toimitilojen myynti- sekä ostopalvelua. Kiinteistönvälitystä ja kiinteistön vuokrausta olemme tehneet jo vuodesta 1989 asti. Habita on valtakunnallinen toimija, joka myy ja vuokraa myös loma-asuntoja sekä kakkoskoteja monesta kiinnostavasta ulkomaankohteesta.

Kokeneet kiinteistönvälittäjät Turussa

Meillä on myyntialan osaamista aina pienemmistä osakehuoneistoista arvokkaampiin kiinteistökauppoihin. Kokeneet ja koulutetut kiinteistönvälittäjät auttavat sinua asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Habitan kiinteistönvälittäjät Turussa toimivat yhteistyössä mainostaen myytäviä asuntoja potentiaalisille ostajille.

Saat meiltä ilmaisen hinta-arvion myytävästä kiinteistöstä sekä ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avuksi kiinteistönvälitykseen. Habita markkinoi myytäviä asuntoja myös kattavan asiakasrekisterinsä kautta, jossa tuhannet etsivät uutta asuntoa. Takaamme asunnon tehokkaan markkinoinnin sekä aktiivisen kiinteistön esittelyn. Kiinteistönvälittäjät hoitavat myös kaikki tarvittavat dokumentit asuntokauppaa varten.

Turun kiinteistönvälitys ja vuokrauspalvelu

Kiinteistönvälittäjämme palvelevat asunnon myyjien lisäksi myös asunnon ostajia. Habitan edustaja esittelee sinulle myynnissä olevia kohteita, jotka vastaavat parhaiten tarpeisiisi. Järjestämme tarvittaessa yksityiset asuntonäytöt. Tunnemme Turun asuinalueet ja huomioimme toiveesi etsiessämme sinulle uutta kotia. Autamme kaikissa asunnon vaihtoon ja uuden kodin ostoon liittyvissä asioissa.

Palvelemme myös vuokranantajia ja etsimme luotettavat vuokralaiset asunnollesi. Habita vuokrauspalveluun sisältyy muun muassa vuokralaisen luotto- ja työpaikka-arviointi sekä vuokrasopimuksen valmistelu. Saat meiltä apua myös ongelmatilanteissa.

Esittelemme Turun vuokra-asuntoja myös sivuillamme ja voit tuoda täytetyn vuokra-asuntohakemuksen mukanasi asuntoesittelyyn.

Turku on monipuolinen kaupunki ja kiinteistönvälitys alueella usein vilkasta. Kiinteistönvälittäjämme kertovat lisää Turun seudun asuntomarkkinatilanteesta sekä eri asuinalueiden kehityksestä. Vastaamme mielellämme niin asunnon myyjien, ostajien kuin asuntosijoittajien kysymyksiin kiinteistönvälityksestä.

Tarjoamme laadukkaita ja kattavia palveluita kiinteistönvälitykseen. Voit luottaa osaamiseemme sekä taitoomme myydä asuntosi parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä Turun kiinteistönvälittäjiimme, kun mietit asunnon myyntiä, vuokrausta tai uuden asunnon ostoa.

Office image
Kättely

Kodin vaihtaminen

Teemme isot kaupat sinulle helpoksi.

Kiinteistönvälittäjämme palvelevat sinua ammattitaidolla kaikissa asumisasioissa. Osta, myy tai vuokraa, kysy meiltä kilpailukykyinen ja ilmainen hinta-arvio. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja luottamuksella. Habitan toimipisteiden kansainvälinen yhteistyö kattaa sekä kotimaiset että ulkomaiset kohteet

Yhteystiedot

Linnankatu 37
20100 Turku

010 585 5340
turku@habita.com

Turun Habita Oy, Habita Turku
Y-tunnus: 1833525-5

Asuntonäyttö

Oletko kiinnostunut asunnon ilmaisesta hinta-arviosta?

  1. Täytä alla oleva lomake ja sovimme tapaamisesta. Voit myös lähettää tekstiviestin HABITA numeroon 18288.
  2. Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä viipymättä ja sopii arviokäynnin sinulle sopivaan ajankohtaan.
  3. Valmistelemme arviokäyntiä varten myyntisuunnitelman, jotta voimme aloittaa kohteen myynnin tarvittaessa välittömästi.

Yhteydenottolomake

Edustajat

Antti Ala-Siurua

Antti Ala-Siurua

English Finnish Swedish
Myyntipäällikkö
Habita Turku
Eila Hoffrén

Eila Hoffrén

English Finnish Swedish
Kiinteistönvälittäjä
Habita Turku
Suomalainen LKV-pätevyys
Mika Järviö

Mika Järviö

English Finnish Portuguese
Myyntiedustaja
Habita Turku
Eetu Virtanen

Eetu Virtanen

English Finnish
Myyntiedustaja
Habita Turku
Mika Pärssinen

Mika Pärssinen

English Finnish
Aluejohtaja
Habita Turku
Suomalainen LKV-pätevyys, KHK, AKA

Palvelumaksut

Välityspalkkio

Välityspalkkio myyjä, kiinteistö Kiinteistö 4,96 % (sis. alv 24%). Minimipalkkio 4.000 € (sis. alv. 24%). Asemakaavan ulkopuolella 5.500 (sis.alv 24%)
Myyntitoimeksiannon perustamiskulu 390 €
Välityspalkkio myyjä, asunto-osake Osakehuoneisto 4,26% (sis. alv 24%). Minimipalkkio 3.500 € (sis. alv. 24%).

Muut kulut

Kirjallinen asunto-osakkeen hinta-arvio Alkaen 744 € (sis. alv. 24 %) + asiakirjakulut.
Kirjallinen kiinteistön hinta-arvio Alkaen 1.240 € (sis. alv. 24 %) + asiakirjakulut.
Vuokrauspalkkio 1 kk vuokra + alv 24 %. Minimipalkkio 496 € (sis. alv. 24 %).

Maksu lasketaan velattomasta hinnasta. Oikeudelliset asiakirjakulut veloitetaan erikseen.