fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Habita Palokka

Kiinteistönvälitystä Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Tervetuloa keskustelemaan kaikista kodin vaihtamiseen liittyvistä asioista asiantuntevien ja myyntihenkisten välittäjiemme kanssa Palokan kauppakeskukseen. Katsotaan yhdessä kuinka voit saada avullamme asunnostasi parhaan mahdollisen hinnan. Meille tärkeää on tehdä asiat ensitapaamisesta alkaen oikein ja tarjota asiakkaillemme laadukasta ja tehokasta palvelua on kyseessä sitten kiinteistön, huoneiston, loma-asunnon tai toimitilan myynti, osto tai vuokraus.

Kokeneet kiinteistönvälittäjät Jyväskylässä

Meillä on osaamista alkaen pienimmistä asunnoista ja mökeistä aina suuriin kiinteistökokonaisuuksiin, toimitiloihin sekä myös erityisesti uudistuotantoon. Koulutetut ja kokeneet välittäjämme auttavat sinua asuntokaupan kaikissa vaiheissa.

Asunnon hinta-arviointi

Saat meiltä ilmaisen arviokäynnin, jossa kerromme miten kyseinen kohde kannattaa myydä ja mitä on syytä huomioida myynnin edetessä. Pakettiimme kuuluu aina ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä tai myyntineuvottelija avuksi kiinteistönvälitykseen.

Asunnon myynti tehokkaasti

Habitan välittäjät toimivat yhteistyössä mainostaen myytäviä asuntoja potentiaalisille ostajille. Habita markkinoi myytäviä asuntoja myös kattavan asiakasrekisterinsä kautta, jossa tuhannet etsivät uutta asuntoa. Takaamme asunnon tehokkaan markkinoinnin sekä aktiivisen kiinteistön esittelyn. Kiinteistönvälittäjät hoitavat myös kaikki tarvittavat dokumentit asuntokauppaa varten.

Tervetuloa toimistollemme tai soita, niin laitamme asuntoasiasi kerralla kuntoon.

Yhteystiedot

Saarijärventie 50-52
40270 Palokka

010 5855 552 *
palokka@habita.com

Marjanen LKV Oy, Habita Palokka
Y-tunnus: 2646370-8

Olen kiinnostunut maksuttomasta asuntoarviosta

Edustajat

Henri Marjanen
Finnish

Henri Marjanen

Toimitusjohtaja

Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja

+358 44 4200255

WhatsApp
Näytä lisää
Jaana Valli
English Finnish

Jaana Valli

Myyntipäällikkö

Suomalainen LKV-pätevyys

+358 44 4200260

WhatsApp
Näytä lisää
Vili Leinonen
Finnish

Vili Leinonen

Kiinteistönvälittäjä

Suomalainen LKV-pätevyys

+358 44 4200259

WhatsApp
Näytä lisää
Reima Rasinaho
English Finnish Swedish

Reima Rasinaho

Kiinteistönvälittäjä

Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja

Vuosilomalla

WhatsApp
Näytä lisää

Uutiset ja tapahtumat

Henri Marjanen

20.9.2022
Henri Marjanen

WE WANT YOU?

Tarjoamme Palokkaan avointa työpaikkaa alalla jo olevalle tai vasta alalle aikovalle, mutta kovaa tulosta tavoittelevalle henkilölle. Kiinnostaako ansaita hyvin? Oletko valmis painamaan pitkää päivä...ä, jotta näet tuloksia? Saatat olla hakemamme henkilö? Soita 044 4200 255/Henri tai laita avoin hakemus: henri.marjanen@habita.com

Näytä lisää

Henri Marjanen

15.2.2022
Henri Marjanen

Tammikuu oli todella vilkas asuntokaupan saralla

Vuosi alkoi todella vilkkaana asuntokaupan saralla. Tammikuu oli kauppamäärillä mitattuna jo erittäin aktiivinen ja sama suuntaus on jatkunut helmikuussa. Mikäli sinulla on aikomus luopua nykyisestä a...sunnostasi, ota yhtettä, koska huippuhintoja ja todella nopeita kauppoja tehdään juuri nyt!

Näytä lisää

Henri Marjanen

30.12.2021
Henri Marjanen

Hyvää Uutta alkavaa vuotta 2022!

Vuosi 2021 oli monella tapaa poikkeuksellinen. Korona jatkoi rajoituksia ja tiettyä turvattomuuden tunnetta siksi oma koti nousi arvoon arvaamattomaan. Kaupallisesti vuosi oli historiallinen ja tietyn... tyyppisissä kohteissa hinnat sekä kysyntä nousivat ennätyksellisen korkealle. Kiitos kuluneesta vuodesta kuuluu taas kerran teille asiakkaillemme, joille saimme tarjota laadukasta ja turvallista palvelua koko keski-Suomen alueella. Kiitos ja Hyvää alkavaa Uutta vuotta 2022!

Näytä lisää

Myytävät asunnot

Avoimet työpaikat

Kiinteistönvälittäjä

We Want You!!

Hae paikkaa

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös