Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Habitan toimipisteet

Habita Vaasa

Vaasan parasta kiinteistönvälitystä vuosien kokemuksella. Vaasan Habita tarjoaa erittäin luotettavaa kiinteistönvälitystä sekä ammattitaitoisia kiinteistönvälittäjiä. Olemme Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälitysliike, jossa työskentelevät kiinteistönvälityksen rautaiset konkarit. Joukostamme löydät varmasti mieleisesi kiinteistönvälittäjän.

Tarjoamme Vaasassa huoneistojen, kiinteistöjen ja toimitilojen myynti- sekä ostopalvelua. Kiinteistönvälitystä ja kiinteistön vuokrausta olemme tehneet jo vuodesta 1989 asti. Habita on valtakunnallinen toimija, joka myy ja vuokraa myös loma-asuntoja sekä kakkoskoteja monesta kiinnostavasta ulkomaankohteesta.

Kokeneet kiinteistönvälittäjät Vaasassa

Meillä on myyntialan osaamista aina pienemmistä osakehuoneistoista arvokkaampiin kiinteistökauppoihin. Kokeneet ja koulutetut kiinteistönvälittäjät auttavat sinua asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Habitan kiinteistönvälittäjät Vaasassa toimivat yhteistyössä mainostaen myytäviä asuntoja potentiaalisille ostajille.

Saat meiltä ilmaisen hinta-arvion myytävästä kiinteistöstä sekä ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avuksi kiinteistönvälitykseen. Habita markkinoi myytäviä asuntoja myös kattavan asiakasrekisterinsä kautta, jossa tuhannet etsivät uutta asuntoa. Takaamme asunnon tehokkaan markkinoinnin sekä aktiivisen kiinteistön esittelyn. Kiinteistönvälittäjät hoitavat myös kaikki tarvittavat dokumentit asuntokauppaa varten.

Vaasan kiinteistönvälitys ja vuokrauspalvelu

Kiinteistönvälittäjämme palvelevat asunnon myyjien lisäksi myös asunnon ostajia. Habitan edustaja esittelee sinulle myynnissä olevia kohteita, jotka vastaavat parhaiten tarpeisiisi. Järjestämme tarvittaessa yksityiset talon esittelyt. Tunnemme Vaasan asuinalueet ja huomioimme toiveesi etsiessämme sinulle uutta kotia. Autamme kaikissa asunnon vaihtoon ja uuden kodin ostoon liittyvissä asioissa.

Palvelemme myös vuokranantajia ja etsimme luotettavat vuokraajat asunnollesi. Habita vuokrauspalveluun sisältyy muun muassa vuokraajan luotto- ja työpaikka-arviointi sekä vuokrasopimuksen valmistelu. Saat meiltä apua myös ongelmatilanteissa. Esittelemme Vaasan vuokra-asuntoja myös sivuillamme ja voit tuoda täytetyn vuokra-asuntohakemuksen mukanasi asuntoesittelyyn.

Vaasa on monipuolinen kaupunki ja kiinteistönvälitys alueella usein vilkasta. Kiinteistönvälittäjämme kertovat lisää Vaasan seudun asuntomarkkinatilanteesta sekä eri asuinalueiden kehityksestä. Vastaamme mielellämme niin asunnon myyjien, ostajien kuin asuntosijoittajien kysymyksiin kiinteistönvälityksestä.

Tarjoamme laadukkaita ja kattavia palveluita kiinteistönvälitykseen. Voit luottaa osaamiseemme sekä taitoomme myydä asuntosi parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä Vaasan kiinteistönvälittäjiimme, kun mietit asunnon myyntiä, vuokrausta tai uuden asunnon ostoa.

Office image
Kättely

Kodin vaihtaminen

Teemme isot kaupat sinulle helpoksi.

Kiinteistönvälittäjämme palvelevat sinua ammattitaidolla kaikissa asumisasioissa. Osta, myy tai vuokraa, kysy meiltä kilpailukykyinen ja ilmainen hinta-arvio. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja luottamuksella. Habitan toimipisteiden kansainvälinen yhteistyö kattaa sekä kotimaiset että ulkomaiset kohteet

Yhteystiedot

Kauppapuistikko 10
65100 Vaasa

010 585 5700
vaasa@habita.com

Vaasan Habita Oy, Habita Vaasa
Y-tunnus: 1971383-6

Asuntonäyttö

Oletko kiinnostunut asunnon ilmaisesta hinta-arviosta?

  1. Täytä alla oleva lomake ja sovimme tapaamisesta. Voit myös lähettää tekstiviestin HABITA numeroon 18288.
  2. Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä viipymättä ja sopii arviokäynnin sinulle sopivaan ajankohtaan.
  3. Valmistelemme arviokäyntiä varten myyntisuunnitelman, jotta voimme aloittaa kohteen myynnin tarvittaessa välittömästi.

Yhteydenottolomake

Edustajat

Thomas Olin

Thomas Olin

English Finnish Norwegian Swedish
Aluejohtaja
Habita Vaasa
Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja
Anu Rosenlindt

Anu Rosenlindt

English Finnish German French Swedish
Kiinteistönvälittäjä
Habita Vaasa
Suomalainen LKV-pätevyys
Hymyilevä nainen

Avoimet työpaikat

Palkkaamme jatkuvasti sekä kokeneita myynnin ammattilaisia että myynnistä innostuneita vasta-alkajia. Habitan etuihin kuuluu muun muassa mahtavat kollegat ja ainutlaatuinen Habita Training -ohjelma, joka takaa että ammattitaitosi on aina ajan tasalla. Hae avointa työpaikkaa tai lähetä avoin työhakemus, niin olemme sinuun yhteydessä.

Myyntiedustaja

Kiinteistönvälittäjä / Myyntiedustaja

Hae paikkaa

Palvelumaksut

Välityspalkkio

Välityspalkkio myyjä, kiinteistö Kiinteistö 4,96 % (sis. alv 24%). Minimipalkkio 4.000 € (sis. alv. 24%). Asemakaavan ulkopuolella 5.500 (sis.alv 24%)
Myyntitoimeksiannon perustamiskulu 390 €
Välityspalkkio myyjä, asunto-osake Osakehuoneisto 4,26% (sis. alv 24%). Minimipalkkio 3.500 € (sis. alv. 24%).

Muut kulut

Kirjallinen asunto-osakkeen hinta-arvio Alkaen 744 € (sis. alv. 24 %) + asiakirjakulut.
Kirjallinen kiinteistön hinta-arvio Alkaen 1.240 € (sis. alv. 24 %) + asiakirjakulut.
Vuokrauspalkkio 1 kk vuokra + alv 24 %. Minimipalkkio 496 € (sis. alv. 24 %).

Maksu lasketaan velattomasta hinnasta. Oikeudelliset asiakirjakulut veloitetaan erikseen.