fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Habita Vaasa

Vaasan parasta kiinteistönvälitystä vuosien kokemuksella. Vaasan Habita tarjoaa erittäin luotettavaa kiinteistönvälitystä sekä ammattitaitoisia kiinteistönvälittäjiä. Olemme Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälitysliike, jossa työskentelevät kiinteistönvälityksen rautaiset konkarit. Joukostamme löydät varmasti mieleisesi kiinteistönvälittäjän.

Tarjoamme Vaasassa huoneistojen, kiinteistöjen ja toimitilojen myynti- sekä ostopalvelua. Kiinteistönvälitystä ja kiinteistön vuokrausta olemme tehneet jo vuodesta 1989 asti. Habita on valtakunnallinen toimija, joka myy ja vuokraa myös loma-asuntoja sekä kakkoskoteja monesta kiinnostavasta ulkomaankohteesta.

Kokeneet kiinteistönvälittäjät Vaasassa

Meillä on myyntialan osaamista aina pienemmistä osakehuoneistoista arvokkaampiin kiinteistökauppoihin. Kokeneet ja koulutetut kiinteistönvälittäjät auttavat sinua asuntokaupan kaikissa vaiheissa. Habitan kiinteistönvälittäjät Vaasassa toimivat yhteistyössä mainostaen myytäviä asuntoja potentiaalisille ostajille.

Saat meiltä ilmaisen hinta-arvion myytävästä kiinteistöstä sekä ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän avuksi kiinteistönvälitykseen. Habita markkinoi myytäviä asuntoja myös kattavan asiakasrekisterinsä kautta, jossa tuhannet etsivät uutta asuntoa. Takaamme asunnon tehokkaan markkinoinnin sekä aktiivisen kiinteistön esittelyn. Kiinteistönvälittäjät hoitavat myös kaikki tarvittavat dokumentit asuntokauppaa varten.

Vaasan kiinteistönvälitys ja vuokrauspalvelu

Kiinteistönvälittäjämme palvelevat asunnon myyjien lisäksi myös asunnon ostajia. Habitan edustaja esittelee sinulle myynnissä olevia kohteita, jotka vastaavat parhaiten tarpeisiisi. Järjestämme tarvittaessa yksityiset talon esittelyt. Tunnemme Vaasan asuinalueet ja huomioimme toiveesi etsiessämme sinulle uutta kotia. Autamme kaikissa asunnon vaihtoon ja uuden kodin ostoon liittyvissä asioissa.

Palvelemme myös vuokranantajia ja etsimme luotettavat vuokraajat asunnollesi. Habita vuokrauspalveluun sisältyy muun muassa vuokraajan luotto- ja työpaikka-arviointi sekä vuokrasopimuksen valmistelu. Saat meiltä apua myös ongelmatilanteissa. Esittelemme Vaasan vuokra-asuntoja myös sivuillamme ja voit tuoda täytetyn vuokra-asuntohakemuksen mukanasi asuntoesittelyyn.

Vaasa on monipuolinen kaupunki ja kiinteistönvälitys alueella usein vilkasta. Kiinteistönvälittäjämme kertovat lisää Vaasan seudun asuntomarkkinatilanteesta sekä eri asuinalueiden kehityksestä. Vastaamme mielellämme niin asunnon myyjien, ostajien kuin asuntosijoittajien kysymyksiin kiinteistönvälityksestä.

Tarjoamme laadukkaita ja kattavia palveluita kiinteistönvälitykseen. Voit luottaa osaamiseemme sekä taitoomme myydä asuntosi parhaaseen hintaan. Ota yhteyttä Vaasan kiinteistönvälittäjiimme, kun mietit asunnon myyntiä, vuokrausta tai uuden asunnon ostoa.

Yhteystiedot

Kauppapuistikko 10
65100 Vaasa

010 585 5700 *
vaasa@habita.com

Vaasan Habita Oy, Habita Vaasa
Y-tunnus: 1971383-6

Olen kiinnostunut maksuttomasta asuntoarviosta

Edustajat

Thomas Olin
English Finnish Norwegian Swedish

Thomas Olin

Aluejohtaja

Maajohtaja - Norja

Maajohtaja - Ruotsi

Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja

+358 50 4200700

WhatsApp
Näytä lisää
Rosa-Marie Virtanen
English Finnish Swedish

Rosa-Marie Virtanen

Myyntipäällikkö

Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja

+358 50 4200704

WhatsApp
Näytä lisää
Anu Rosenlindt
English Finnish German French Swedish

Anu Rosenlindt

Kiinteistönvälittäjä

Suomalainen LKV-pätevyys

+358 50 4200707

WhatsApp
Näytä lisää

Myytävät asunnot

Avoimet työpaikat

Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälittäjä

Hae paikkaa

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös