Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Habitan toimipisteet

Habita Tallinn

Myytävät asunnot Virossa

Meillä on kattava kiinteistörekisteri sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti ja lisäämme uusia myytäviä asuntoja päivittäin. Kun valitset myydä tai ostaa asuntosi Habitan kanssa, saat avuksesi ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän, joka esittelee sinulle erilaisia asuntovaihtoehtoja, markkinoin asuntoasi yli 120 eri markkinointikanavassa ja järjestää asuntojen esittelyt. Hän auttaa myös monissa muissa asuntokaupan asioissa.

Ammattimaiset kiinteistönvälittäjät Virossa

Asunnon myynti on monelle elämän suurin ja tärkein kauppa. Kokeneet ja koulutetut ammattilaisemme auttavat sinua kaikissa asioissa. Ensinnäkin varmistamme, että kiinteistösi on viipymättä paikallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla – eikä juutu byrokratiaan. Lisäksi koko Habitan henkilökunta toimii saumattomasti yhteistyössä: kiinteistösi on listattu Habitan sisäisellä myyntilistalla, 120 kansainvälisellä markkinointiportaalilla ja jokainen edustaja edistää kiinteistösi myyntiä.

Tarjoamme palvelua omalla kielelläsi

Tarjoamme kiinteistönvälitystä lähes aina omalla äidinkielelläsi. Tiimimme osaa puhua eri kieliä ja auttaa asuntoasioissa kotimaisia ja ulkomaisia myyjiä ja ostajia. Habita on kansainvälinen kiinteistönvälitystoimisto. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja toimipisteitä on yli 30 maassa. Habitalla on laaja kokemus kiinteistöjen, asunto-osakkeiden ja liiketilojen ostosta ja myynnistä.

Hoidamme kaikenlaisia kiinteistö- ja osakekauppoja:

• Asuinkiinteistöjen ja -osakkeiden osto ja myynti

• Asuinkiinteistön ja -osakkeiden vuokraus

• Liikekiinteistöjen ja -osakkeiden osto ja myynti

• Liikekiinteistön ja -osakkeiden vuokraus

• Vuokra-asuntojen hallinta

• Ilmainen asunnon hinta-arvio ja markkinointisuunnitelma

Yrityksemme palvelut

Habita kiinteistövälitys tarjoaa täyden valikoiman palveluita kiinteistö- ja osakekauppojen alalla: kiinteistöjen ja osakkeiden ostaminen ensisijaisilla asuntomarkkinoilla, kiinteistöjen ja osakkeiden ostaminen ja myynti jälkiasuntomarkkinoilla, esikaupunkikiinteistöjen ja -osakkeiden osto ja myynti, tonttien osto ja myynti, asuinkiinteistöjen ja -osakkeiden vuokraus vakituista asumista tai lyhytaikaista lomaa varten, liikekiinteistöjen ja -osakkeiden osto ja myynti, liikekiinteistöjen ja -osakkeiden vuokraus, ulkomaisten kiinteistöjen ja osakkeiden ostaminen ja myyminen maissa, joissa Habitalla on toimistoja, oikeudellinen neuvonta kiinteistökaupoissa (mukaan lukien kohteen historian tarkistaminen).

Office image
Handshake

Kodin vaihtaminen

Teemme isot kaupat sinulle helpoksi.

Kiinteistönvälittäjämme palvelevat sinua ammattitaidolla kaikissa asumisasioissa. Osta, myy tai vuokraa, kysy meiltä kilpailukykyinen ja ilmainen hinta-arvio. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja luottamuksella. Habitan toimipisteiden kansainvälinen yhteistyö kattaa sekä kotimaiset että ulkomaiset kohteet

Yhteystiedot

Mustamäe tee 5
10616 Tallinn

+37253267326
tallinn@habita.com

Leading Property Solutions LLC, Habita Tallinn
Y-tunnus: 11387367

Open house

Oletko kiinnostunut asunnon ilmaisesta hinta-arvioista?

  1. Täytä alla oleva lomake ja sovimme tapaamisesta. Voit myös lähettää tekstiviestin HABITA numeroon 18288.
  2. Välittäjämme ottaa sinuun yhteyttä viipymättä ja sopii arviokäynnin sinulle sopivaan ajankohtaan.
  3. Valmistelemme arviokäyntiä varten myyntisuunnitelman, jotta voimme aloittaa kohteen myynnin tarvittaessa välittömästi.

Yhteydenottolomake

Edustajat

Artjom Djomin

Artjom Djomin

English Russian Estonian
Myyntijohtaja
Habita Tallinn
Kristina Ringmäe

Kristina Ringmäe

English Russian Estonian
Kiinteistönvälittäjä
Habita Tallinn
Smiling woman

Avoimet työpaikat

Mauris lobortis est at mollis euismod. Donec tincidunt diam vel tortor dapibus elementum. Fusce sed pulvinar tortor. Duis eu ornare massa, sed gravida nisi. Aliquam in dignissim diam. Quisque sed sollicitudin nunc.

Myyntiedustaja

Kinnisvara Müügiesindaja

Hae paikkaa