Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Toimipisteemme

Keski-Suomi

Kiinteistönvälitys Keski-Suomi - toimipisteet

Jokaiselta Habitan toimipisteeltä löytyy omalla alueellaan paras mahdollinen osaaminen, viimeisin myyntidata ja kokeneet kiinteistönvälittäjät. Valitsemalla meidän asuntosi välittäjäksi voit olla varma, etä asiasi etenee nopealla aikataululla ja ammattimaisesti. Meiltä löytyy useampi toimipiste Keski-Suomen alueelta ja sen lisäksi palvelemme myös muualla Suomessa sekä kasvavalla kansainvälisellä verkostolla muissa maissa.

Kiinteistönvälitys kannattaa jättää ammattilaiselle ajan ja vaivan säästämiseksi. Voit jättää asunnon myymisen ja kaikki siihen liittyvät asiat kokonaan meidän huoleksemme; jokainen meillä työskentelevä kiinteistönvälittäjä on oman alansa ammattilainen, jolla on lisäksi tukenaan koko Habitan osaaminen ja asiantuntemus. Tarjoamme asiakkaillemme aina joustavan ja laadukkaan palvelun, joka räätälöidään mahdollisimman tarkkaan asiakkaan toiveita ja asunnon myyntiin liittyviä tavoitteita vastaavaksi.

Asiantunteva kiinteistönvälittäjä

Sujuvalla aikataululla myydyn asunnon lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän kokemuksen onnistuneista asuntokaupoista. Koulutetuilta ammattilaisiltamme saat apua kaikissa vaiheissa, lähtien kiinteistösi tai asuntosi myyntiin saamisesta mahdollisimman nopeasti ilman byrokratiaan juuttumista. Oma edustajasi tulee olemaan henkilökohtaisesti vastuussa kaikista myyntiin liittyvistä asioista, jonka lisäksi koko tiimi työskentelee saumattomasti myynnin tukena. Asuntosi lisätään myös Habitan sisäiselle myyntilistalle, jonka kautta jokainen kiinteistönvälittäjämme promotoi sen myyntiä mahdollisuuksien mukaan. Tarvittaessa autamme sinua myös löytämään tilalle uuden unelmiesi kodin.

Valitse asuntosi kiinteistönvälittäjäksi kokenut ammattilainen ja ota yhteyttä! Kiinteistönvälitys Keski-Suomessa - toimipisteemme löydät Jyväskylästä ja Palokasta. Meiltä saat asunnostasi, mökistäsi ja tontistasi maksuttoman hinta-arvion, joka ei velvoita mihinkään.

Sijainti

Toimipisteet, Keski-Suomi

Habita Jyväskylä

Habita Jyväskylä

Sijainti
Hannikaisenkatu 10
40100 Jyväskylä

Habita Palokka-Jyväskylä

Habita Palokka-Jyväskylä

Sijainti
Saarijärventie 50-52 lt.16
40270 Palokka
Puhelinnumero: 010 5855 552
Sähköposti: palokka@habita.com
Ota yhteyttä