fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Toimipisteet, Vantaa

Kiinteistönvälitys Vantaa - toimipisteet

Valitse asuntosi kiinteistönvälittäjäksi kokenut alan ammattilainen! Jokaiselta Habitan toimipisteeltä löytyy oman alueensa paras osaaminen ja viimeisin myyntidata. Vantaalla toimipisteemme sijaitsevat Tikkurilassa ja Länsi-Vantaalla, jonka lisäksi palvelemme myös muualla pääkaupunkiseudulla ja koko maanlaajuisesti.

Kun valitset meidät asuntosi välittäjäksi, voit olla varma että asiasi etenee ammattimaisesti ja nopealla aikataululla. Jokaisella kiinteistönvälittäjällämme on taustallaan koko Habitan osaaminen ja asiantuntemus, jonka jokainen välittäjä saa oman toimintansa tueksi. Yhteistä kaikille välittäjillemme on laadukas työskentely ja asiakaslähtöinen palveluasenne. Sujuvalla aikataululla toteutuneen kaupan lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisesti hyvän kokemuksen onnistuneesta asuntokaupasta.

Palveleva kiinteistönvälittäjä

Meiltä saat täyden palvelun; autamme sinua kaikissa vaiheissa alusta loppuun saakka. Ensimmäisenä huolehdimme, että kiinteistösi saadaan myyntiin nopeasti ilman byrokratiaan jumittumista. Kiinteistönvälittäjäsi on käytännössä oma edustajasi, joka on henkilökohtaisesti vastuussa kaikista kiinteistösi myyntiin liittyvistä asioista. Lisäksi myytävä kohde listataan myös Habitan sisäiselle myyntilistalle, jonka kautta jokainen edustajamme promotoi sen myyntiä.

Kiinteistönvälitys kokonaisvaltaisena palveluna Vantaan alueella - Tarjoamme joustavan ja asiantuntevan yksilöllisen palvelun, joka räätälöidään asunnon myyntiin liittyvien tavoitteiden ja asiakkaan toiveiden mukaan. Jokainen meillä työskentelevä kiinteistönvälittäjä on oman alansa ammattilainen, joka hoitaa asuntosi myynnin asiantuntevasti ja sujuvalla aikataululla. Voit pyytää asunnostasi maksuttoman hinta-arvion; arvio ei velvoita mihinkään, eikä edellytä sopimuksen syntymistä. Ota yhteyttä!

Habita Länsi-Vantaa

Kivivuorentie 4
01620 Vantaa

Puh. 010 585 5900 *
moc.atibah@aatnav-isnal

Vantaan Habita Oy, Habita Länsi-Vantaa

Siirry toimipisteen sivulle

Habita Tikkurila

Kielotie 14
01300 Vantaa

Puh. 010 585 5890 *
moc.atibah@aatnav

Vantaan Habita Oy, Habita Tikkurila

Siirry toimipisteen sivulle

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös