fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Toimipisteet, Helsinki

Kiinteistönvälitys Helsinki - toimipisteet

Haussa ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä Helsingistä? Valitsemalla meidät voit olla varma, että asiasi edistyy asiantuntevasti hoidettuna ja nopealla aikataululla. Jokaisella Habitan toimipisteellä on käytössään oman alueensa paras osaaminen, kokeneet kiinteistönvälittäjät ja viimeisin myyntidata. Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun lisäksi palvelemme koko maanlaajuisesti. Meillä jokainen kiinteistönvälittäjä on koulutettu oman alansa asiantuntija. Sujuvasti toteutuneen kaupan lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ja laadukkaan palvelun, sekä hyvän ja onnistuneen kokemuksen asuntokaupoista.

Valitse asuntosi välittäjäksi kokenut ammattilainen! Kiinteistönvälittäjillämme on tukenaan koko Habitan osaaminen kiinteistönvälityksestä, mutta jokainen toimii kuitenkin omalla persoonallisella tyylillään. Meiltä saat yksilöllisen ja joustavan palvelun, joka räätälöidään mahdollisimman hyvin henkilökohtaisia toiveitasi ja asunnon myyntiin liittyviä tavoitteita vastaavaksi yhdessä oman edustajasi kanssa.

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä

Koulutetut ja kokeneet ammattilaisemme auttavat jokaisessa vaiheessa. Kaikki lähtee liikkeelle siitä, että kiinteistösi saadaan myyntiin nopealla aikataululla ilman turhia byrokratian aiheuttamia hidasteita. Oma kiinteistönvälittäjäsi on käytännössä henkilökohtainen edustajasi, joka on vastuussa kaikista myyntiin liittyvistä asioista. Lisäksi taustalla on koko muun henkilökunnan tuki; myytävä kohde listataan Habitan sisäiselle myyntilistalle, jonka kautta jokainen edustajamme promotoi sen myyntiä.

Asunnon myymisen lisäksi autamme sinua tarvittaessa myös löytämään uuden unelmiesi kodin tai vaikka toimitilan haluamallasi sijainnilla mistä päin Suomea tahansa. Kun uusi asunto on haaveissa, voit pyytää meiltä maksuttoman hinta-arvion nykyisestä asunnostasi. Ilmainen arvio ei velvoita mihinkään, eikä edellytä sopimusta. Kiinteistönvälitys Helsingissä - toimipisteemme löytyvät Itäkeskuksesta, Kalliosta, Töölöstä, Ullanlinnasta ja Pakilasta. Kun haussa on asiansa osaava kiinteistönvälittäjä, käänny meidän puoleemme!

Habita Helsinki

Elimäenkatu 17-19
00510 Helsinki

Puh. 010 585 5420 *
moc.atibah@iknisleh

Helsingin Habita Oy, Habita Helsinki

Siirry toimipisteen sivulle

Habita Ullanlinna

Korkeavuorenkatu 3
00140 Helsinki

Puh. 010 585 5800 *
moc.atibah@annilnallu

Etelä-Helsingin Habita Oy, Habita Ullanlinna

Siirry toimipisteen sivulle

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös