Valikko Valikko
Sulje

Etsi kohdenumeron perusteella

Toimipisteemme

Lappi

Kiinteistönvälitys Lappi

Jokaiselta Habitan toimipisteeltä löytyy omalla alueellaan paras mahdollinen osaaminen, viimeisin myyntidata ja kokeneet kiinteistönvälittäjät. Valitsemalla meidän asuntosi välittäjäksi voit olla varma, etä asiasi etenee nopealla aikataululla ja ammattimaisesti. Meiltä löytyy useampi toimipiste Lapin alueelta ja sen lisäksi palvelemme myös muualla Suomessa sekä kasvavalla kansainvälisellä verkostolla muissa maissa.

Kiinteistönvälitys kannattaa jättää ammattilaiselle ajan ja vaivan säästämiseksi. Voit jättää asunnon myymisen ja kaikki siihen liittyvät asiat kokonaan meidän huoleksemme; jokainen meillä työskentelevä kiinteistönvälittäjä on oman alansa ammattilainen, jolla on lisäksi tukenaan koko Habitan osaaminen ja asiantuntemus. Tarjoamme asiakkaillemme aina joustavan ja laadukkaan palvelun, joka räätälöidään mahdollisimman tarkkaan asiakkaan toiveita ja asunnon myyntiin liittyviä tavoitteita vastaavaksi.

Asiantunteva kiinteistönvälittäjä

Sujuvalla aikataululla myydyn asunnon lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän kokemuksen onnistuneista asuntokaupoista. Koulutetuilta ammattilaisiltamme saat apua kaikissa vaiheissa, lähtien kiinteistösi tai asuntosi myyntiin saamisesta mahdollisimman nopeasti ilman byrokratiaan juuttumista. Oma edustajasi tulee olemaan henkilökohtaisesti vastuussa kaikista myyntiin liittyvistä asioista, jonka lisäksi koko tiimi työskentelee saumattomasti myynnin tukena. Asuntosi lisätään myös Habitan sisäiselle myyntilistalle, jonka kautta jokainen kiinteistönvälittäjämme promotoi sen myyntiä mahdollisuuksien mukaan. Tarvittaessa autamme sinua myös löytämään tilalle uuden unelmiesi kodin.

Valitse asuntosi kiinteistönvälittäjäksi kokenut ammattilainen ja ota yhteyttä! Kiinteistönvälitys Lapissa - toimipisteemme löydät Kemistä, Torniosta, Rovaniemeltä ja Leviltä. Meiltä saat asunnostasi, mökistäsi ja tontistasi maksuttoman hinta-arvion, joka ei velvoita mihinkään.

Sijainti

Toimipisteet, Lappi

Habita Kemi

Habita Kemi

Sijainti
Meripuistokatu 7
94100 Kemi
Puhelinnumero: 010 585 5780
Sähköposti: kemi@habita.com
Ota yhteyttä

Habita Tornio

Habita Tornio

Sijainti
Länsiranta 10 LH 1240
/ Kauppakeskus Rajalla I På Gränsen
95400 Tornio

Habita Rovaniemi

Habita Rovaniemi

Sijainti
Koskikatu 14-16
96200 Rovaniemi

Habita Levi

Habita Levi

Sijainti
Skimbaajankuja 7 C4.1
99130 Sirkka
Puhelinnumero: 010 5855799
Sähköposti: levi@habita.com
Ota yhteyttä