sq Kërko
Menyja

Kërko sipas numrit të referencës

Tarifat e shërbimeve

Kur nënshkruajmë me ju një kontratë përfaqësimi, ne kujdesemi për gjithçka nga fillimi deri në fund. Ju nuk keni nevojë të shqetësoheni se mos harroni diçka, kjo është puna jonë e përditshme dhe kemi dekada të tëra që e bëjmë. Struktura jonë e tarifave është krejtësisht transparente dhe nuk kemi tarifa të fshehura. Për shembull, ne i tarifojmë dokumentet zyrtare pa shtuar asnjë kosto përpunimi.

Komisionet e ndërmjetësimit

  • Hartimi 280 € (përshirë fotografitë profesionale dhe pagesat për dokumentet)
  • Apartament 4,26% (përfshirë 24% TVSH) Minimumi 2780 € (përfshirë 24% TVSH)
  • Prona të patundshme 4,96% (përfshirë 24% TVSH) Minimumi 3055 € (përfshirë 24% TVSH) prona të patundshme jashtë zonave urbane një tarifë minimale prej 5040 € (përfshirë 24% TVSH)

Tarifa të tjera

  • Vlerësimi me shkrim i një apartamenti. 744 € (përfshirë 24% TVSH) + pagesat për dokumentet
  • Vlerësimi me shkrim i pronës së patundshme nga 1240 € (përfshirë 24% TVSH) + pagesat për dokumentet
  • Tarifa e qirasë 1 muaj qira + 24% TVSH tarifë minimale prej 496 € (përfshirë 24% TVSH)

Tarifa llogaritet nga çmimi pa borxhe. Kostot e dokumenteve ligjore do të paguhen veçmas.

Telefono +355 68404 2141 per informacione te metejshme ne shitjen e shtepise suaj ose per nje vleresim falas te prones suaj .

Kthehu në krye