sq Kërko
Menyja

Kërko sipas numrit të referencës

Zyrat

Çdo zyrë e Habita ka përvojën më të mirë në zonën e vet, të dhënat më të fundit të shitjeve dhe agjentë pasurish të patundshme me përvojë. Mund të jeni të sigurt se çështja juaj po ecën me shpejtësi dhe në mënyrë profesionale.

Gjeni një agjent të përshtatshëm pasurish të patundshme

Gjuhët e folura

Na kontakto

Pasi të jeni të qartë se çfarë po kërkoni, na telefononi.

+355 68404 2141

Kontakti

Telefono +355 68404 2141 per informacione te metejshme ne shitjen e shtepise suaj ose per nje vleresim falas te prones suaj .

Kthehu në krye