sq Kërko
Menyja

Kërko sipas numrit të referencës

Shansi që vjen një herë në jetë, filloni filializimin tuaj tregtar funksional me Habita

Dëshironi të krijoni të ardhmen tuaj brenda tregut të pasurive të patundshme dhe të bëni biznes në nivel lokal dhe global?

Bëhuni partner i filializimit tregtar në rrjetin 25 vjeçar të Habita dhe do të bëhesh pjesë e një familjeje në rritje. Kjo do të thotë një fillim më i sigurt dhe me më pak rreziqe për ëndrrën tuaj në nivel lokal ose ndërkombëtar. Një koncept i zhvilluar me kujdes dhe i testuar do të evoluojë me kalimin e kohës dhe ju do të jeni pjesë e një ekipi për ta zhvilluar atë me profesionistë të tjerë brenda sistemit.

Ne kemi një sistem teknologjie të shkëlqyeshëm me të cilin mund t'i hidhni në treg të gjitha listimet tuaja në nivel lokal dhe ndërkombëtar në çdo shtet ku ndodhet Habita. Ju mund t'i udhëzoni punonjësit tuaj se si të arrijnë maksimumin e tyre që prej ditës së parë në punë.

Me konceptin fleksibël të Habita do të jeni të qetë se në rajonin tuaj do të veproni pa pasur konkurrencë të brendshme. Ne do të ofrojmë mbështetje të vazhdueshme me teknologji dhe çështje praktike, si edhe trajnim intensiv dhe të vazhdueshëm. Ju mund të merrni listime në nivel lokal dhe rajonal, si edhe ndërkombëtar.

Mund të shitni gjithashtu prona/listime nga i gjithë rrjeti ynë dhe do të merrni përqindjen tuaj të komisionit. Edhe nëse nuk e keni parë asnjëherë pronën vetë.

Kërkesë për më shumë informacion


Ndodhi një gabim gjatë përpjekjes për të dërguar aplikimin. Provo sërish.

Po ngarkon

Faleminderit për aplikimin. Do t'ju kontaktojmë shumë shpejt!

Telefono +355 68404 2141 per informacione te metejshme ne shitjen e shtepise suaj ose per nje vleresim falas te prones suaj .

Kthehu në krye