sq Kërko
Menyja

Kërko sipas numrit të referencës

Habita është partneri i besueshëm i investitorit

Investimi në okazione pronash të patundshme jashtë vendit po bëhet një opsion gjithnjë e më tërheqës për klientët e sotshëm. Klientët vijnë te Habita pikërisht për arsyen sepse ne jemi një operator i pavarur dhe i sigurt në botën ndërkombëtare të pronave të patundshme.

Përvoja jonë e gjerë dhe marrëdhëniet afatgjata me klientelën përbëjnë një garanci se ne kemi kapacitetet e duhura në mjedisin gjithnjë e më kërkues të biznesit të sotëm. Për më tepër, duke kuptuar shumëllojshmërinë e ligjeve lokale të pronave të patundshme në lidhje me transaksionet e pronave rezidenciale, të investimeve ose të atyre tregtare, ne kemi krijuar njohuri të thella që vlerësohen nga klientët tanë investitorë. Habita mund të ofrojë një këndvështrim transparent dhe gjithëpërfshirës të mundësive për investim në tregjet përkatëse.

Telefono +355 6890 26078 per informacione te metejshme ne shitjen e shtepise suaj ose per nje vleresim falas te prones suaj .

Kthehu në krye