Menyja Menyja
Mbyll

Kërko sipas numrit të referencës

Habita - Me ne jeni të mbrojtur.

Me ne jeni të mbrojtur në çdo hap të tregtisë së pasurive të paluajtshme. Për ne, një shitje e suksesshme e pronës dhe klientët e kënaqur janë një çështje e zemrës.

Na kontaktoni
Rajon
Shtëpi

Vlerësim prone

Habita vlerëson pronën ose apartamentit tuaj dhe ju mundëson një informacion mbi numrin e njerëzve të interesuar për të - gjithmonë plotësisht falas.

Si të na kontaktoni
Shtrëngim duarsh'

Bleni një pronë të patundshme

Shfletoni pronat për shitje dhe me qira. Aktivizoni me lehtësi alarmin e pronave të Habita dhe do të qëndroni të informuar për apartamentet për shitje.

Gjej një pronë
Përfaqësues'

Karriera në Habita

Kohëzgjatja mesatare e një karriere në Habita është pothuajse 12 vjet. Atmosfera e mirë dhe inkurajuese e punës dhe mbështetja e kolegëve ndihmojnë në punët e ngarkuara dhe kërkuese.

Bashkoju ekipit tonë

Fakte dhe të dhëna

Përse të zgjidhni Habita

Ne Habita shesim prona qe nga viti 1989. Tek ne do te gjeni agjente me eksperience dhe profesioniste per shitje apartamentesh dhe ambjentesh afariste, qera apartamentesh dhe ambjentesh biznesi si dhe shitje biznesesh. Ne jemi një nga agjencitë më të njohura të pasurive të paluajtshme në Finlandë, dhe gjithashtu agjencia më e madhe private e pasurive të paluajtshme e pavarur nga bankat. Ka tashmë më shumë se 30 zyra Habita jashtë Finlandës. Qëllimi ynë është të ndjekim mënyrën finlandeze të ndërmjetësimit të pasurive të paluajtshme në të gjithë botën.

Ne matim rregullisht kënaqësinë e klientëve të secilës prej zyrave tona. Kënaqësia e klientëve tanë me shërbimet tona është në një nivel të lartë, pavarësisht nga vendi apo qyteti. Proceset tona të përpunuara me kujdes garantojnë që klientët tanë të marrin ndërmjetësim me cilësi të lartë dhe profesional të pasurive të paluajtshme, pavarësisht vendndodhjes.

Vazhdoni me leximin
Statistikat +120 000 Prona të shitura që nga viti 1989
Statistikat +350 Profesionistë të pronave të patundshme
Statistikat +35 Vite Ekpsertize
Shtetet +60 Zyra nëpër botë
Vatër zjarri

Shit me Habita

Vizitë për vlerësim prone falas, sa hap e mbyll sytë

Na kontaktoni dhe ne do t'ju tregojmë vlerën e pronës tuaj pa pagesë. Në të njëjtën kohë, ne kërkojmë për blerës të mundshëm dhe bëjmë një plan marketingu për të filluar shitjen e pronës. Përcaktimi i vlerës së një apartamenti bazohet gjithmonë në të dhënat, informacionin e tregut dhe njohuritë e zonës. Marketingu gjithëpërfshirës i Habita-s dhe agjentët e aftë garantojnë që shtëpia juaj do të shitet.

Rezervo këtu
Vatër zjarri

Lista e çmimeve të shërbimit të Habita

Çmimi për ndërmjetësimin e pasurive të paluajtshme

Çmimi i shërbimeve të ndërmjetësimit të pasurive të paluajtshme varet gjithmonë nga vendi ku apartamenti shitet, blihet ose jepet me qira. Praktikat dhe ligjet e pasurive të paluajtshme gjithashtu mund të ndryshojnë, kështu që është më e sigurt të përdorni gjithmonë një ndërmjetës lokal. Kontrolloni listat e çmimeve të shërbimit për vende të ndryshme në faqet e degëve tona.

Shihni çmimet specifike të vendit
Vatër zjarri

Blerja e një apartamenti

Blerja e një apartamenti është e lehtë

Ne jemi të lumtur t'i ndihmojmë blerësit e apartamenteve, për shembull, me anë të një porosie blerjeje ose duke aktivizuar "Alarmin e Pronave të Habita". Ju do të merrni informacion nga ky shërbim i automatizuar alarmi përpara kujtdo tjetër sa herë që një apartament që plotëson kriteret tuaja do të dalë në shitje. Ne konfiguruam Property Alert plotësisht falas. Nga ana tjetër, kur bini dakord për një urdhër blerje me ndërmjetësin, ju keni një avantazh në procesin e tenderimit, sepse në atë rast blerësi paguan gjithmonë komisionin në vend të shitësit.

Lexo më shumë
Vatër zjarri

Shitja e apartamentit

Si është proçesi i shitjes së një një apartamenti

Përfaqësuesit tanë profesionistë përgatisin një plan shitjeje për shitjen e shtëpisë tuaj të vjetër dhe japin një vlerësim verbal falas të çmimit të banesës suaj. Nëse përfundoni duke bërë një porosi shitjeje me Habita, ne mund të fillojmë të shesim shtëpinë tuaj të vjetër shpejt. Përfaqësuesit e Habita-s do t'ju mbajnë të informuar gjatë gjithë procesit të shitjes dhe nuk keni pse të pyesni veten se në çfarë faze është shitja e shtëpisë tuaj. Shërbimi ynë mbulon gjithçka, nga fotografimi i shtëpisë tuaj deri te pyetjet pas shitjes.

Lexo më shumë
Vatër zjarri

Franchising Habita

A mund të bëheni një sipërmarrës franchise i Habita?

Si një sipërmarrës ekskluziviteti i Habita-s, ju veproni si CEO i kompanisë suaj dhe merrni mbështetjen e markës ndërkombëtare të Habita-s dhe konceptin e provuar me proceset e saj. Në rrugën drejt suksesit, do t'ju ndihmojnë gjithashtu mjetet moderne të TI-së që punojnë në gjuhën tuaj amtare, trajnime të nivelit të lartë të organizuara rregullisht dhe kolegë të mëdhenj ndërkombëtarë. Habita përdor më shumë se 120 nga portalet më të njohura ndërkombëtare të banesave për shitjet e banesave. Ju mund t'i ofroni të gjitha apartamentet Habita për shitje për klientët tuaj, pavarësisht nga vendi.

Lexo më shumë

Shit me Habita

Na kontaktoni

Kërkesë për kontakt


Ka ndodhur një gabim gjatë përpjekjes për të dërguar kërkesën për kontakt. Lutemi Provo sërisht.

Duke u ngarkuar

Faleminderit për kërkesën tuaj për kontakt. Do t'ju kontaktojmë shumë shpejt!