sq Kërko
Menyja

Kërko sipas numrit të referencës

Vlerësim falas

Ne mund t'ju tregojmë vlerën e shtëpisë suaj dhe se sa persona janë aktualisht të interesuar për të.

Nëse jeni duke ëndërruar një shtëpi të re, atëherë na kërkoni që të vlerësojmë shtëpinë tuaj aktuale. Ne do të fillojmë shitjen dhe do t'ju ndihmojmë të gjeni një shtëpi të re. Nuk ka asnjë detyrim apo kontratë detyruese në vlerësimin falas.

Si mund t'ju ndihmojmë?

Dëshirojmë shumë që të dëgjojmë se çfarë mendoni rreth shërbimit dhe praktikës sonë. Na dërgoni menjëherë përshtypjet tuaja. Menaxhimi i Habita do të shqyrtojë çdo përshtypje të dërguar dhe do t'ju përgjigjet shumë shpejt. Ne i vlerësojmë përshtypjet tuaja sepse dëshirojmë ta përmirësojmë vazhdimisht shërbimin tonë.

Telefono +355 68404 2141 per informacione te metejshme ne shitjen e shtepise suaj ose per nje vleresim falas te prones suaj .

Kthehu në krye