sq Kërko
Menyja

Kërko sipas numrit të referencës

Habita një kompani private dhe e pavarur

Me seli në Helsinki të Finlandës, Habita është një kompani e pavarur e pasurive të patundshme dhe është themeluar në vitin 1989. Sot, ne veprojmë në nivel global me rreth 50 zyra në 8 shtete dhe 2 kontinente dhe kemi afërsisht 260 punonjës.

Siç kemi thënë, Habita është kompani e pavarur e pronave të patundshme. Kjo do të thotë se nuk jemi të lidhur me asnjë bankë apo institucion sigurimi. Ekspertiza jonë është e fokusuar në pronat tregtare dhe rezidenciale, shërbimet e qirasë, si edhe në zhvillimet e pronave.

Baza e ekspertizës së ekipit tonë qëndron tek Trajnimi i Habita. Ne kemi zhvilluar një program trajnimi tonin, i cili mbulon pjesët e prezantimit se si funksionon sistemi i Habita, si edhe trajnimin e menaxhimit. Përveç trajnimit profesional, ne e trajnojmë vazhdimisht personelin tonë mbi çështjet aktuale.

Telefono +355 68404 2141 per informacione te metejshme ne shitjen e shtepise suaj ose per nje vleresim falas te prones suaj .

Kthehu në krye