en Search
Menu

Search by reference number

Habita Raahe

Professional housing agency

Welcome to become a customer of Habita Raahe. We have solid knowledge of our home region, but our expertise also covers the whole of Finland. We handle matters related to housing transactions with professionalism and following good brokerage practice. You always get personal service from us. Our agents will keep you informed throughout the entire sale or purchase process.

Selling or buying an apartment

Whether you are looking for a vacation home, apartment or detached house or you want to sell, you will get a professional real estate agent to make your dreams come true. Your property will also be on Habita's international sales portal, where there are thousands of buyers who have search alert on. If you are looking for a suitable apartment, with the help of Habita's search alert, you will get information about the apartment that matches your search right away.

Come visit our office or call us and we'll talk more.

Contact information

Kirkkokatu 33
92100 Raahe

010 585 5120 *
raahe@habita.com

Pohjois-Suomen Habita Oy, Habita Raahe
Business ID: 1774916-5

I'm interested in a free home valuation

Representatives

Pia Bergström
English Finnish

Pia Bergström

Sales Manager

+358 50 4200123

WhatsApp
Show more
Tuija Tyybäkinoja
Finnish

Tuija Tyybäkinoja

Real Estate Agent

Finnish real estate qualification, Notary

+358 50 4200126

WhatsApp
Show more
Joni Taskila
Finnish

Joni Taskila

Sales Representative

+358 50 4200122

Show more
Kirsi Ylisirniö
Finnish

Kirsi Ylisirniö

Sales Representative

+358 50 4200127

WhatsApp
Show more
Jarkko Luokkanen
Finnish

Jarkko Luokkanen

Managing Director

Finnish real estate qualification, Notary

+358 50 4200323

WhatsApp
Show more
Petteri Tikkanen
English Finnish

Petteri Tikkanen

Sales Director

Finnish real estate qualification, Notary

+358 50 4200727

WhatsApp
Show more

News and events

May 4, 2020

Pia päivän Iltasanomissa

Omakotitalojen hintakehityksessä on huimia eroja. Kauppa käy yllättävänkin pirteänä myös koronan keskellä. Suomessa eletään koronapandemian sulkemaa elämää, mutta kaikkialla ei ole kuollutta. Esime...rkiksi Perämeren rannalla Raahessa omakotitalojen kauppa käy yllättävänkin vilkkaana. Kun suomalaisten elämä keskittyy kotiin, kodinvaihdosta haaveillaan, ja koteja rempataan ja sisustetaan nyt innolla. Ilmiö näkyy asuntoilmoitusten kävijämäärien runsaana kasvuna. Koteja katsellaan kotisohvilta. – Ihmisillä on ollut aikaa keskittyä kodin hankintaa tai uudistamiseen. Raahessa viime vuosikin oli asuntokaupassa hyvä, ja alkuvuonna ennen koronaa olimme 64 prosentin kasvussa, myyntipäällikkö Pia Bergström Habitasta kertoo. Omakotitalo on yhä monien unelma. Vanhojen asuntojen kaupoista neljäsosa on yhä omakotitaloja, mikä kertoo asumismuodon suosiosta kaupungistumiskehityksestä huolimatta. Raahessa koronatartuntoja on ollut vähän. Yleisnäyttöjä ei silti pidetä myyntikohteissa, mutta yksityisillä ihmiset käyvät vilkkaasti. – Ne ovat lisääntyneet, ja mukavasti meitä työllistävät. Pelkäsimme että korona hiljentää huhtikuun ja mietimme kesälomien pitämistä toukokuussa. Nyt näyttää siltä, että huhtikuussa myynti pysyy normaalilla tasolla ja toukokuullekin on saatu jo hyvin kauppoja.

Show more

Latest properties

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top