en Search
Menu

Search by reference number

Habita Levi

Our warm staff at Levi real estate office will serve and help you with everything we can. We know the neighborhood as well as the back of our hands. Come meet our skilled sellers no matter weather you are selling or buying plots, cottages, semi-attached houses etc. Opening hours Mon-Fri 9.00-16.00, Sat-Sun by agreement. Summer time 10.00-14.00.

Contact information

Skimbaajankuja 7 C4.1
99130 Sirkka

Puh. 010 5855799 *
moc.atibah@ivel

Pohjois-Suomen Habita Oy, Habita Levi
Business ID: 1774916-5

Representatives

Marko Mustonen
English Finnish

Marko Mustonen

Sales Manager

Finnish real estate qualification

+358 50 4200797

Show more
Tuomas Nilimaa
English Finnish

Tuomas Nilimaa

Real Estate Agent

Finnish real estate qualification

+358 50 4200789

Show more
Jarkko Luokkanen
Finnish

Jarkko Luokkanen

Managing Director

Finnish real estate qualification, Notary

+358 50 4200323

WhatsApp
Show more
Petteri Tikkanen
English Finnish

Petteri Tikkanen

Sales Director

Finnish real estate qualification, Notary

+358 50 4200727

WhatsApp
Show more

News and events

Marko Mustonen

Apr 22, 2021
Marko Mustonen

Levin markkinakatsaus

Levin markkinakatsaus, kevät 2021 “Mitä kuuluu Levin kiinteistömarkkinaan? Miten kauppa käy?” Tuohan se on se kysymys, jonka välittäjä kuulee kaikkein useimmin asiakkaiden suusta. Kiitos kysy...mästä, markkina on ollut ja on edelleen vilkas. Viime vuonna maaliskuussa kauppa pysähtyi Levillä lähes täysin parin kuukauden ajaksi. Sen jälkeen ihmisten usko tulevaan vahvistui, tarve loma-asuntojen hankinnalle lisääntyi, ja sitä myötä kauppa alkoi käydä vilkkaana. Koko syksyn 2020 ajan markkina oli vilkas, ja vähintäänkin sama tahti on jatkunut kevään 2021 ajan. Kiinteistönvälitysalan keskusliitto KVKL ylläpitää hintaseurantapalvelua, josta löytyy tiedot välittäjien kautta tehdyistä kaupoista. Tilaston mukaan Levillä myytiin 1.1.-22.4.2020 yhteensä 64 kohdetta. Tuohon ajanjaksoon osuu tuo kaupankäynnin hiljentyminen maalis-huhtikuussa 2020. Vuonna 2021 vastaavana ajankohtana kauppoja on tehty 100 kpl. Kaupankäynnin vilkkaus on johtanut siihen, että kohteita on ollut markkinoilla vähän koko kevään 2021 aikana. Etuovi.com:in päivän 22.4.2021 saldo loma-asunnoista on 97. Ennen korona-aikaa ja kysynnän kasvua vastaava luku on pyörinyt n. 170 kieppeillä. Kohteiden vähyys on johtanut keväällä 2021 lyhentyneisiin myyntiaikoihin. Varmastikin sama asia on taustalla myös siihen, että tonttien myynti on lisääntynyt merkittävästi keväällä 2021. Tarkastellulla ajalla vuonna 2020 tontteja myytiin 4 kpl, kun tänä vuonna kauppoja on tehty 19 kpl. Moni on päätynyt rakentamaan itse, kun markkinoilta ei ole löytynyt sopivaa valmista vaihtoehtoa tarjonnan vähyyden vuoksi. “No, mitenkäs Habitalla menee Levillä?”, asiakas kysyy. Kiitos, kauppaa on tehty paljon, yhteensä 34 kpl ajalla 1.1.-22.4.2021. Lyhyelläkin matematiikallakin tuosta on helppo laskea, että joka kolmas välittäjän tekemä kauppa Levillä on Habitan tekemä (markkinaosuus 34 %). Kiitokset luottamuksesta! Mukavaa kevättä! Toivotteleepi Levin Habitan tiimi Marko Mustonen, 0504200797 Tuomas Nilimaa, 0504200789

Show more

Dec 21, 2020

Hyvää joulua!

Kauppa käy Levillä todella vilkkaana. Etuovi.com -portaalissa on tällä hetkellä Levin loma-asuntoja myynnissä 119 kpl, mikä on poikkeuksellisen vähän verrattuna aikaisempiin ajankohtiin. Hintaseur...antapalvelun mukaan Levillä on myyty kahden edellisen kuukauden aikana 40 kohdetta, joista Habita Levi on myynyt 20 kpl, eli Habitan osuus myydyistä kohteista ajalla 21.10.2020 - 20.12.2020 on 50 %. Hintaseurantapalvelun tilastoista selviää, että tuolla tarkastetulla ajanjaksolla kauppaa on Levillä käyty 40 % vilkkaammin kuin viime vuonna vastaavana ajankohtana. Toteutuneet hinnat ovat olleet neliöhinnaltaan 13 % korkeampia kuin vastaavana ajankohtana vuosi sitten. Kauppa käy siis vilkkaana, hinnat ovat hyvällä tasolla ja kohteita on vähän myynnissä. Nyt kannattaa laittaa oma kohde myyntiin, jos sellaisia ajatuksia on ilmassa. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Ps. Habita Levin jouluarvontaan pääset tästä linkistä: https://fb.watch/2w8e847PhY/

Show more

Marko Mustonen

Oct 7, 2020
Marko Mustonen

Habita Levillä vilkas syyskuu

Levillä tehtiin syyskuussa poikkeuksellisen paljon kauppaa. Habitan kautta myytiin yhteensä 13 kohdetta, ja lokakuussa kaupankäynti on jatkunut vilkkaana. Henkilöä kohden laskettujen myyntien perustee...lla Habita Levi oli syyskuussa Habitan ykköskonttori koko Suomessa. Kiitokset luottamuksesta teille, asiakkaamme!

Show more

Marko Mustonen

Jul 2, 2020
Marko Mustonen

Kaupankäynti on vilkasta

Koronan markkinoille aiheuttaman epävarmuuden ja seisahtuneisuuden aika on jäänyt taakse. Kaupankäynti on vilkastunut voimakkaasti niin, että kesäkuu oli maanlaajuisesti Habitalla paras lähes kolmeen ...vuoteen, ja Pohjois-Suomen Habitalla kesäkuu oli paras kautta aikojen. Miksi Habita on onnistunut näin hyvin? Habita pyrkii olemaan markkinoilla aktiivinen toimija koko myyntiprosessin ajan kohteiden hakemisessa, markkinoinnissa ja myynnissä. Habita markkinoi kohteitaan vahvasti kotimaan markkinoiden lisäksi myös ulkomaille eri hakuportaaleissa ja pystyy luomaan kattavan näkyvyyden. Levin markkinassa tuo näkyy siten, että kohteista n. 10 % myydään ulkomaalaisille ostajille. Habita on uskottava 18 maahan laajentunut brändi, jolla on laaja koko Suomen 28 toimiston kattavuus. Habitan osaamiseen luotetaan. Levillä on parin viime kuukauden aikana ollut vahva kysyntä monenlaisista eri kohteista. Keskustahuoneistot ovat aina kysyttäjä, mutta nyt niille tuntuu olevan erityisesti kysyntää sijoittajien suunnalta. Loma-asuntosijoittajat uskovat vahvasti siihen, että vuokramarkkina lähtee vetämään myös tulevana talvisesonkina. Lisäksi sijoittajilla on halu sijoittaa kiinteään omaisuuteen rahoitusomaisuuden tai osakkeiden sijaan. Lisäksi ostajina on oman asunnon tai loma-asunnon etsijöitä, osaomistuksista kiinnostuneita ja rakentamista suunnittelevia tontin ostajia. Eli kaiken kaikkiaan kaikenlaisista kohteista on tällä hetkellä kysyntää. Myyntikohteita Levillä on tällä hetkellä normaalia vähemmän. Vuoden takaiseen tilanteeseen verrattuna kohteita on n. 20 % vähemmän myynnissä. Tämä näkyy siten, että kaikki uudet markkinoille tulevat kohteet ovat todella kiinnostavia ja myyntipotentiaali on suuri. Toteutuneet myyntihinnat ovat koronaseisahduksen jälkeen pysyneet samalla tasolla kuin ennen maaliskuuta 2020. Jos harkitsee oman kiinteistönsä tai huoneistonsa myymistä Levilla, nyt on sille hyvä aika.

Show more

Latest properties

Contact us

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top