en Search
Menu

Search by reference number

Habita Kouvola

Sales Representative / Kiinteistönvälittäjä

Habita on Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä. Toimimme valtakunnallisesti Turusta Kittilään sekä Suomen lisäksi yli kymmenessä maassa. Työtapamme on mutkaton ja uskomme yhteistyöhön, jossa jokaisen habitalaisen tavoitteena on 100-prosenttisen tyytyväinen asiakas.

Haemme nyt joukkoomme

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ / MYYNTIEDUSTAJAA
Kouvolan Habitaan.

Jos kiinteistönvälitys on vahvuutesi tai unelmasi ja olet myyntihenkinen tiimipeluri, joka osaa toimia itsenäisesti, olet kenties tuleva habitalainen. Meillä pääset vaikuttamaan palkkaasi ja työaikoihisi. Lisäksi pidämme huolen ammattitaitosi jatkuvasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen tiimin tuen. Habitassa uskotaan jatkuvaan oppimiseen. Ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Lisäksi Habitan työtapaan kuuluvat kannustava palkkamalli, selkeä toimintakonsepti, jatkuvasti kehittyvät asiakashallintajärjestelmät, kattava terveydenhuolto sekä tuki henkilökohtaisiin liikuntaharrastuksiin.

Jos Habitan työtapa tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi Tom Lindforsille 15.3. mennessä osoitteeseen tom.lindfors@habita.com, soita numeroon 050 420 0060 tai täytä lomake alla.

Show office details

Tom Lindfors

Contact person

Tom Lindfors

Regional Manager

+358 50 4200060

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top