en Search
Menu

Search by reference number

Habita Joensuu

Real Estate Agent / Haemme nyt joukkoomme kiinteistönvälittäjiä ja myyntineuvottelijoita

Jos kiinteistönvälitys on jo vahvuutesi tai olet myyntihenkinen tiimipeluri, saatat olla uusi työkaverimme. Meillä pääset vaikuttamaan palkkaasi ja työaikoihin. Lisäksi pidämme huolen ammattitaitosi jatkuvasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen tiimin tuen: meillä uskotaan jatkuvaan oppimiseen, joka tuo kipinän onnistua aina vain paremmin! Alalla ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Meiltä saat kannustavan palkkamallin ja selkeän yhteisen tavan toimia. Muita plussia ovat suorastaan timanttinen asiakashallintajärjestelmä, joka toimii älykkäänä renkinäsi kaikkina kaupanteon hetkinä. Ja koska palautuminen on jokaiselle habitalaiselle tärkeää, tuemme sinua liikuntaharrastuksissasi. Myös terveydenhuolto on kattavaa.

Jos kaikki tämä tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi Mika Pärssiselle 28.2. mennessä osoitteeseen mika.parssinen@habita.com, tai soita puhelinnumeroon 050 420 0308
Paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Show office details

Mika Pärssinen

Contact person

Mika Pärssinen

Managing Director

+358 50 4200308

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top