Menu Menu
Close

Search by reference number

Habita Jyväskylä

Real Estate Agent / Haemme kiinteistönvälittäjää Jyväskylän Habitalle

Kiinteistönvälittäjä, tule osaksi menestyvää huipputiimiiä Jyväskylän Habitaan!

Samaan aikaan kun alueen välittäjäkauppojen määrä on tammi-elokuussa laskenut 32%, Jyväskylän Habita on polskinut vastavirtaan ja kasvattanut myyntiä 12,4%.

Menestyksemme on seurausta vahvasta habitalaisesta osaamisesta sekä erittäin hyvästä ja kannustavasta tiimihengestä.

Haemmekin nyt joukkoomme tiimityöskentelyyn kykenevää kiinteistönvälittäjää, joka ei pelkää ottaa vastaan uusia ajatuksia ja on valmis oppimaan meidän tapamme tehdä menestyksekkäästi tätä raskasta ja palkitsevaa työtä.

Sinulta odotamme avointa mieltä ja LKV-pätevyyttä, me puolestamme pidämme huolen ammattitaitosi kehittämisestä ja työssä jaksamisesta.

Palkkamallimme on kannustava ja alalla kilpailukykyinen, lisäksi käytämme omaa asiakashallintajärjestelmää, joka toimii älykkäänä renkinäsi kaikkina kaupanteon hetkinä. Ja koska palautuminen on jokaiselle habitalaiselle tärkeää, tuemme sinua liikuntaharrastuksissasi. Myös terveydenhuolto on kattavaa.
Ja kuin koristeeksi kakun päälle toimistomme on Hannikaisenkadulla vanhassa asemapäällikön talossa 1800-luvun hirsiseinien suojassa.

Jos olet valmis menestymään osana vahvaa tiimiä, ota yhteyttä juha.helin@habita.com, soita numeroon 050 420 0252 tai täytä alla oleva lomake.

Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Cheering

Contact person

Juha Helin

Juha Helin

English Finnish
Managing Director
Habita Jyväskylä
Finnish real estate qualification, Notary, Entrepreneur

Contact us

Habita Jyväskylä

Welcome to Habita Jyväskylä, where we are committed to helping our clients achieve their dreams of buying, selling, or renting property. Our team of experienced professionals takes pride in providing personalized service and expert guidance to ensure that our clients make informed decisions every step of the way. We strive to maintain a positive and supportive work environment where everyone has the opportunity to thrive and grow professionally. If you are passionate about real estate and enjoy working in a dynamic and fast-paced environment, we invite you to join our team and become a part of our success story.

Show office details

Applicant information

Add