en Search
Menu

Search by reference number

Habita Joensuu

Real Estate Agent / Kiinteistönvälittäjä / myyntiedustaja Joensuuhun

Haemme Joensuun Habitaan tulevaa huippumyyjää!

Voit olla vasta alasta kiinnostunut tulevaisuuden menestyjä tai jo kiinteistönvälityksessä osaamisesi näyttänyt konkari. Aiempi kokemus alasta ei siis ole välttämätöntä, me kyllä koulutamme ja opetamme sinut kiipeämään menestyksen portaat kohti alan huippua. Konkareillekin meillä on annettavaa, pystymme tukemaan jokaista omien vahvuuksiensa löytämisessä ja hyödyntämisessä.

Meille ratkaisevaa ei ole taustasi vaan asenteesi, aktiivisuutesi ja halusi sitoutua tekemään raskasta mutta palkitsevaa työtä kanssamme.
Me puolestamme tarjoamme sinulle hyvät työkalut ja alan parhaan koulutuksen, me kun uskomme jatkuvan oppimisen apuun menestyksen tavoittelussa.

Palkkausmallimme on paitsi avoin ja reilu, niin myös erittäin kilpailukykyinen tarjoten jokaiselle mahdollisuuden hyvään ansiotasoon.
Tuloksiin perustuvan palkan lisäksi tarjoamme luonnollisesti jokaiselle työntekijällemme mm. puhelinedun, laajennetun työterveyshuollon ja vakuutusturvan, kilometrikorvaukset ajojen mukaan sekä tukea liikuntaharrastuksiin.

Lisäksi Habitalaisena pääset osallistumaan yhteisiin tapaamisiimme sekä tietysti mahdollisuuden päästä mukaan huippumyyjille järjestettäville palkintomatkoille.

Välittäjänä Habita on yli 30 vuotta toiminut suomalainen yksityinen kiinteistönvälittäjä. Kotimaan laajan konttoriketjun lisäksi olemme laajentuneet maailmalle ja Habitalaisia onkin nykyään yli 30 maassa.

Ota yhteyttä, meillä pääset mukaan tekemään asiakaslähtöistä ja asiakkaan toiveet huomioivaa asuntokauppaa.

Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.

Lisätiedot ja yhteydenotot luottamuksella Juha Helin p. 0504200252 tai juha.helin@habita.com

Show office details

Juha Helin

Contact person

Juha Helin

Managing Director

+358 50 4200252

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top