en Search
Menu

Search by reference number

Habita Jyväskylä

Real Estate Agent / Kiinteistönvälittäjiä Jyväskylän Habitaan

Haemme nyt joukkoomme LKV-pätevyyden omaavaa kiinteistönvälittäjää Jyväskylän Habitaan Hannikaisenkadulle.

Jos kiinteistönvälitys on vahvuutesi ja olet myyntihenkinen tiimipeluri, saatat olla uusi työkaverimme. Meillä pääset vaikuttamaan palkkaasi ja työaikoihin. Lisäksi pidämme huolen ammattitaitosi jatkuvasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen tiimin täyden tuen: meillä uskotaan jatkuvaan oppimiseen, joka tuo kipinän onnistua aina vain paremmin! Alalla ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Meiltä saat kannustavan ja alalla hyvin kilpailukykyisen palkkamallin ja selkeän yhteisen tavan toimia. Muita plussia ovat suorastaan timanttinen asiakashallintajärjestelmä, joka toimii älykkäänä renkinäsi kaikkina kaupanteon hetkinä. Ja koska palautuminen on jokaiselle habitalaiselle tärkeää, tuemme sinua liikuntaharrastuksissasi. Myös terveydenhuolto on kattavaa.

Habita on mutkattomasti toimiva, Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä. Tarjoamme sinulle sitoutuneet kollegat aina Turusta Kittilään sekä ainutlaatuisen menetelmän kouluttautua habitalaiseksi. Meille habitalaisuus tarkoittaa yhteistä onnistumista sekä tinkimättömän tavoitteellista työotetta. Sokerina pohjalla on yrityksemme kansainvälisyys, sillä Suomen lisäksi me välitämme kohteita liki 30 maassa.

Jos kaikki tämä tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi Juha Helinille 30.01.2021 mennessä osoitteeseen juha.helin@habita.com, soita numeroon 050 420 0252 tai täytä alla oleva lomake.

Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Show office details

Juha Helin

Contact person

Juha Helin

Managing Director

+358 50 4200252

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top