en Search
Menu

Search by reference number

Habita Finland

Real Estate Agent / Franchise-yrittäjäksi Tammisaari / Franchise

Sinä LKV-pätevyyden omaava alan ammattilainen!

Aloita menestyksekäs ura Habitan franchise-yrittäjänä Tammisaaressa!

Ryhdy Habitan franchise-yrittäjäksi Tammisaaressa ja liity kasvavaan ja kansainväliseen perheeseemme! Tule kehittymään ja loistamaan yhdessä alan parhaiden ja taitavasti koulutettujen kiinteistönvälityksen ammattilaisten kanssa.

Kysy lisätietoja: Thomas Olin, Franchise-toimialajohtaja 050 4200 700, thomas.olin@habita.com

Habita-yhteisö takaa sinulle turvallisemman ja riskittömämmän alun unelmallesi. Yhteinen tapamme toimia on tehnyt meistä Suomen suurimman itsenäisen kiinteistönvälittäjän. Olemme jo laajentaneet toimintaamme 29 eri maahan ja laajennamme myös Suomessa eri paikkakunnille.

Meillä saat käyttöösi huipputason toiminnanohjausjärjestelmän. Sen avulla ohjaat työntekijöitäsi saavuttamaan parhaansa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Järjestelmän avulla kaikki toimistosi välittämät kohteet ovat markkinoitavissa niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin kaikissa Habita-maissa. Voit myös myydä asiakkaillesi kiinteistöjä kaikkialta verkostamme, ja saat aina oman osuutesi myynnistä.

Autamme yrittäjiämme niin IT-ylläpidossa kuin muissa käytännön asioissa. Tarjoamme sinulle ja henkilöstöllesi intensiivisen ja jatkuvan koulutuksen, joka tarjoaa siivet toimistosi menestymiseen. Meillä yhteistyö toimii aina!

Show office details

Thomas Olin

Contact person

Thomas Olin

Regional Manager

+358 50 4200700

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top