Menu Menu
Close

Search by reference number

Habita Finland

Real Estate Agent / Franchise-yrittäjäksi Hämeenlinnaan / Franchise

Sinä LKV-pätevyyden omaava alan ammattilainen!

Aloita menestyksekäs ura Habitan franchise-yrittäjänä Hämeenlinnassa!

Ryhdy Habitan franchise-yrittäjäksi Hämeenlinnaan ja liity kasvavaan ja kansainväliseen perheeseemme! Tule kehittymään ja loistamaan yhdessä alan parhaiden ja taitavasti koulutettujen kiinteistönvälityksen ammattilaisten kanssa.

Kysy lisätietoja: Thomas Olin, Franchise-toimialajohtaja 050 4200 700, thomas.olin@habita.com

Habita-yhteisö takaa sinulle turvallisemman ja riskittömämmän alun unelmallesi. Yhteinen tapamme toimia on tehnyt meistä Suomen suurimman itsenäisen kiinteistönvälittäjän. Olemme jo laajentaneet toimintaamme 29 eri maahan ja laajennamme myös Suomessa eri paikkakunnille.

Meillä saat käyttöösi huipputason toiminnanohjausjärjestelmän. Sen avulla ohjaat työntekijöitäsi saavuttamaan parhaansa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Järjestelmän avulla kaikki toimistosi välittämät kohteet ovat markkinoitavissa niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin kaikissa Habita-maissa. Voit myös myydä asiakkaillesi kiinteistöjä kaikkialta verkostamme, ja saat aina oman osuutesi myynnistä.

Autamme yrittäjiämme niin IT-ylläpidossa kuin muissa käytännön asioissa. Tarjoamme sinulle ja henkilöstöllesi intensiivisen ja jatkuvan koulutuksen, joka tarjoaa siivet toimistosi menestymiseen. Meillä yhteistyö toimii aina!

Cheering

Contact person

Thomas Olin

Thomas Olin

English Finnish Norwegian Swedish
Regional Manager
Habita Vaasa
Finnish real estate qualification, Notary
WhatsApp

Contact us

Habita Finland

Welcome to Habita Finland, where we are committed to helping our clients achieve their dreams of buying, selling, or renting property. Our team of experienced professionals takes pride in providing personalized service and expert guidance to ensure that our clients make informed decisions every step of the way. We strive to maintain a positive and supportive work environment where everyone has the opportunity to thrive and grow professionally. If you are passionate about real estate and enjoy working in a dynamic and fast-paced environment, we invite you to join our team and become a part of our success story.

Show office details

Applicant information

Add