en Search
Menu

Search by reference number

Habita Finland

Real Estate Agent / Kiinteistönvälittäjä LKV

Tuletko helposti ihmisten kanssa juttuun? Onko sinulle luontevaa asettaa itsellesi tavoitteita, joihin elämässäsi pyrit? Saatat olla meidän Elimänkadun tiimimme uusi jäsen. Taustaltasi voit olla alan rautainen ammattilanen tai alan vaihtoa suunnitteleva. Me koulutamme sinut Habitan tapaan tehdä kiinteistönvälitystä ja huolehdimme siitä, että sinulla on kaikki eväät menestyä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen tiimin tuen: meillä uskotaan jatkuvaan oppimiseen, joka tuo kipinän onnistua aina vain paremmin! Alalla ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Meiltä saat kannustavan palkkamallin ja selkeän yhteisen tavan toimia. Muita plussia ovat Habitan oma asiakashallintajärjestelmä, joka toimii älykkäänä renkinäsi kaikkina kaupanteon hetkinä. Ja koska palautuminen on jokaiselle habitalaiselle tärkeää, tuemme sinua liikuntaharrastuksissasi.

Jos kaikki tämä tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi osoitteeseen markku.hayrinen@habita.com, soita lisätietoja Markku Häyrinen 050-420 0301. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole ripeä.

Show office details

Juha Hyytiäinen

Contact person

Juha Hyytiäinen

Sales Director

+358 50 4200008

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top