en Search
Menu

Search by reference number

Habita Järvenpää

Real Estate Agent / KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ/MYYNTIEDUSTAJAA Järvenpään Habitaan

Habita on mutkattomasti toimiva, Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä. Tarjoamme sinulle sitoutuneet kollegat aina Helsingistä Kittilään sekä ainutlaatuisen menetelmän kouluttautua habitalaiseksi. Meille habitalaisuus tarkoittaa yhteistä onnistumista sekä tinkimättömän tavoitteellista työotetta. Sokerina pohjalla on yrityksemme kansainvälisyys, sillä Suomen lisäksi me välitämme kohteita useissa maissa maailmalla.

Haemme nyt joukkoomme
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ/MYYNTIEDUSTAJAA
Järvenpään Habitaan.


Tuletko helposti ihmisten kanssa juttuun? Onko sinulle luontevaa asettaa itsellesi tavoitteita, joihin elämässäsi pyrit? Houkutteleeko sinua yrittäjämäinen tapa tehdä töitä – työn tekemisen vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa omiin ansioihisi? Saatat olla meidän Järvenpään tiimimme uusi jäsen. Taustaltasi voit olla alan rautainen ammattilainen tai alan vaihtoa suunnitteleva. Me koulutamme sinut Habitan tapaan tehdä kiinteistönvälitystä ja huolehdimme siitä, että sinulla on kaikki eväät menestyä. Liikkuvassa työssä tarvitset ajokortin ja auto on plussaa.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen tiimin tuen: meillä uskotaan jatkuvaan oppimiseen, joka tuo kipinän onnistua aina vain paremmin! Alalla ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Meiltä saat kannustavan palkkamallin ja selkeän yhteisen tavan toimia. Muita plussia ovat suorastaan timanttinen asiakashallintajärjestelmä, joka toimii älykkäänä renkinäsi kaikkina kaupanteon hetkinä. Ja koska palautuminen on jokaiselle habitalaiselle tärkeää, tuemme sinua liikuntaharrastuksissasi. Myös terveydenhuolto on kattavaa.

Jos kaikki tämä tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi osoitteeseen santeri.makinen@habita.com, soita lisätietoja p. 0504200314. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole ripeä.

Show office details

Santeri Mäkinen

Contact person

Santeri Mäkinen

Managing Director

+358 50 4200314

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top