en Search
Menu

Search by reference number

Habita Finland

Real Estate Agent / Franchise-yrittäjäksi / Franchise

Aloita menestyksekäs ura Habitan franchise-yrittäjänä!

Haluatko luoda oman tulevaisuutesi kiinteistönvälityksen parissa?

Ryhdy Habitan franchise-yrittäjäksi ja liity kasvavaan ja kansainväliseen perheeseemme! Tule kehittymään ja loistamaan yhdessä alan parhaiden ja taiten koulutettujen kiinteistönvälityksen ammattilaisten kanssa.

Habita-yhteisö takaa sinulle turvallisemman ja riskittömämmän alun unelmallesi. Haluatpa sitten keskittyä kiinteistönvälitykseen Suomessa tai ulkomailla, huolellisesti kehitetty ja testattu yhteinen toimintatapamme on aina tukenasi. Yhteinen tapamme toimia on tehnyt meistä Suomen suurimman itsenäisen kiinteistönvälittäjän.

Meillä saat käyttöösi huipputason toiminnanohjausjärjestelmän. Sen avulla ohjaat työntekijöitäsi saavuttamaan parhaansa heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Järjestelmän avulla kaikki toimistosi välittämät kohteet ovat markkinoitavissa niin paikallisesti, valtakunnallisesti kuin kansainvälisestikin kaikissa Habita-maissa. Voit myös myydä asiakkaillesi kiinteistöjä kaikkialta verkostamme, ja saat aina oman osuutesi toimeksiannosta.

Autamme yrittäjiämme niin IT-ylläpidossa kuin muissa käytännön asioissa. Tarjoamme sinulle ja henkilöstöllesi intensiivisen ja jatkuvan koulutuksen, joka tarjoaa siivet toimistosi menestymiseen. Meillä yhteistyö toimii aina!

Show office details

Thomas Olin

Contact person

Thomas Olin

Regional Manager

+358 50 4200700

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top