en Search
Menu

Search by reference number

Habita Lahti

Real Estate Agent / Kiinteistönvälittäjä / Myyntiedustaja

Habita on mutkattomasti toimiva, Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä. Tarjoamme sinulle sitoutuneet kollegat aina Turusta Kittilään sekä ainutlaatuisen menetelmän kouluttautua habitalaiseksi. Meille habitalaisuus tarkoittaa yhteistä onnistumista sekä tinkimättömän tavoitteellista työotetta. Sokerina pohjalla on yrityksemme kansainvälisyys, sillä Suomen lisäksi me välitämme kohteita liki 20 maassa.

Haemme vielä yksi kiinteistönvälittäjä/myyntiedustaja Lahden Habitan tiimiin.

Jos kiinteistönvälitys on jo vahvuutesi tai vasta unelmasi ja olet myyntihenkinen tiimipeluri, saatat olla uusi työkaverimme. Meillä pääset vaikuttamaan palkkaasi ja työaikoihin. Lisäksi pidämme huolen ammattitaitosi jatkuvasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen vetäjän tuen: meillä uskotaan jatkuvaan oppimiseen, joka tuo kipinän onnistua aina vain paremmin! Alalla ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Meiltä saat kannustavan palkkamallin ja selkeän yhteisen tavan toimia. Muita plussia ovat suorastaan timanttinen asiakashallintajärjestelmä, joka toimii älykkäänä renkinäsi kaikkina kaupanteon hetkinä. Ja koska palautuminen on jokaiselle habitalaiselle tärkeää, tuemme sinua liikuntaharrastuksissasi. Myös terveydenhuolto on kattavaa.

Jos kaikki tämä tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi Tom Lindforslle 30.11.2020 mennessä osoitteeseen tom.lindfors@habita.com, soita numeroon 050 420 0060 tai täytä alla oleva lomake.
Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Show office details

Tom Lindfors

Contact person

Tom Lindfors

Regional Manager

+358 50 4200060

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top