en Search
Menu

Search by reference number

Habita Mäntsälä

Sales Representative / Myyntiedustaja/Kiinteistönvälittäjä

Haaveiletko yrittäjämäisestä työstä, jossa saat vapauden määritellä omat työaikasi ja ansiotasosi – ja kuitenkin turvallisesti työsuhteessa Suomen luotetuimpaan välitysalan työnantajaan Habitaan. Habita on Suomessa syntynyt 1989, kansainväliseksi kasvanut kiinteistöalan toimija. Toimintamme alkoi Suomesta vuonna. Nykyisin toimipisteitämme on myös yhä laajemmin muuallakin maailmalla.
Etsimme myyntihenkistä, aktiivista ja ulospäinsuuntautunuttaa tiimipelaajaa, jolla on aitoa paloa tehdä tulosta! Löytyykö sinulta kokemusta kiinteistönvälityksestä tai oletko kenties kerryttänyt vankan osaamisen asuntomarkkinoista, esimerkiksi harrastuksen tai muun työn parista? Asenne ratkaisee! Meillä Mäntsälän Habitassa on paikka juuri sinulle!
Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen vetäjän/tiimin tuen Mäntsälän paraatipaikalla. Alalla ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti. Yhdessä toimitaan ja yhdessä onnistutaan! Habita tukee sinua myös liikuntaharrastuksissasi, myös terveydenhuolto on kattavaa.

Jos kaikki tämä tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi Lotten Andersson-Holmille 15.11.2020 mennessä osoitteeseen lotten.andersson-holmi@habita.com, soita numeroon 050 420 0061 tai täytä alla oleva lomake. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Show office details

Lotten Andersson-Holmi

Contact person

Lotten Andersson-Holmi

Managing Director

+358 50 4200061

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top