fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Habita Mallorca

Asunto Espanjasta ! Iloksenne voin ilmoittaa että Habita Mallorca on nyt avattu. Toimistomme sijaitsee 5 minuuttia länteen Palman keskustasta lähellä Puerto Portalsin satamaa. Lentokentältä 15 min matka. Suorat 4 tunnin lennot Helsingistä takaa vaivattoman matkustamisen aurinkoiselle saarelle. Markalla Mallorcalle on tullut tutuksi jo 1970 luvulla ja saari takaa jokaiselle jotain. Mallorcalta löytyy useita kansainvälisiä kouluja, huippu golf kenttiä, vuoria jos pitää patikoinnista, satoja upeita rantoja vesiurheiluineen. Pyöräilijoiden paratiisi ihastuttavineen pikkuteineen korkeuseroissa ja missä maisemissa. Mallorca tarjoaa upeat puitteet myös vanhassa kaupungissa Miro museoineen. On luksus butik kauppoja kaikkien makuun. Täältä saarelta löytyy kaikille kaikkea ja mikä tärkeintä kaikki on käden ulottuvilla. Ei mene päivät autossa istumiseen. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kertoa toiveistasi, onko uusi kotisi se appelsiini puutarha maalla vai kaupungin kahviloiden keskellä vai rauhassa omalla merenranta näköalalla. Me varmasti löydämme sen!

Yhteystiedot

Ramon Llul 8 a 2
07181 Portal Nous

Puh. +34 644 04 88 52 *
moc.atibah@acrollam

Don Finlandes Matti Juan Lehtinen, Habita Mallorca
Y-tunnus: X3534957H

Edustajat

Kimi Maria Nyppeli
English Finnish Spanish German

Kimi Maria Nyppeli

Myyntipäällikkö

+34 644 04 88 52

WhatsApp
Näytä lisää
Stanislav Pferrerman Paklin
English Russian German

Stanislav Pferrerman Paklin

Myyntiedustaja

+34 643 18 58 59

Näytä lisää
Matti Juan Lehtinen
Finnish Norwegian Swedish German Spanish English

Matti Juan Lehtinen

Toimitusjohtaja

Maajohtaja - Espanja

Suomalainen LKV-pätevyys, Suomalainen YKV-pätevyys, Yrittäjä, LVV

+34 691 96 00 54
+358 50 4200115

WhatsApp
Näytä lisää
Petra Huber
English Spanish German

Petra Huber

Myyntiedustaja

+49 179 6817861
+34 711 06 87 86

WhatsApp
Näytä lisää

Uutiset ja tapahtumat

Kimi Maria Nyppeli

26.2.2021
Kimi Maria Nyppeli

Ja kaikki haluaa Baleaareille euroopan Bahamalle, tervetuloa

Asuntojen etsintä Baleaareilla on noussut 140% viimeisten kolmen kuukauden aikana. Eikä ihme. Täällä on kaikille kaikkea. Upeat vuoristot patikoijille, ihanan kippuraiset tiet pyöräily mahdollisuuksi...in, vesiurheilua kaikissa mahdollisissa muodoissa. Mahtava vanha kaupunki sekä huikea La Seu Katedraali. Shoppailua luxus liikkeissä ja ihania kävelykatuja pikku putikkeineen. Ruoka kulttuuri ja sen tuoreus on löydettävissä kauppahalleissa. Espanjalaisen positiivinen elämän asenne ei voi olla tarttumasta sinuunkin nauttiessa kaikesta kauniista ympärillä. Yli 200km upeita rantoja toinen toistaan hienompia. Jos haluat vierailla naapurisaarilla, vain tunti olet Ibizalla. Tai päiväretki Barceloonaan. Tule sinäkin, etsitään yhdessä unelmiesi kohde. We live only once. Just enjoy it. viite*katso LACOOP tutkimus

Näytä lisää

Matti Juan Lehtinen

8.7.2020
Matti Juan Lehtinen

Habita nyt myös Mallorcalla. Habita jetzt auch in Mallorca. Habita now in Mallorca too.

Habita palvelee nyt myös ostajia ja myyjiä Mallorcan saarella. Habita hat jetzt einen eigenen Standort (oder Niederlassung) auf Mallorca. Herzlich Willkommen, möchten Sie kaufen oder verkaufen, w...ir sind für Sie da. Habita has now also an office in Mallorca. Welcome to meet us. Buying or selling we are here for you.

Näytä lisää

Uusimmat kohteet

Ota meihin yhteyttä

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös