fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Habita Mallorca

Osta asunto Mallorcalta

Iloksenne voin ilmoittaa että Habita Mallorca on nyt avattu. Toimistomme sijaitsee 5 minuuttia länteen Palman keskustasta lähellä Puerto Portalsin satamaa. Lentokentältä 15 min matka. Suorat 4 tunnin lennot Helsingistä takaa vaivattoman matkustamisen aurinkoiselle saarelle. Markalla Mallorcalle on tullut tutuksi jo 1970 luvulla ja saari takaa jokaiselle jotain. Mallorcalta löytyy useita kansainvälisiä kouluja, huippu golf kenttiä, vuoria jos pitää patikoinnista, satoja upeita rantoja vesiurheiluineen. Pyöräilijoiden paratiisi ihastuttavineen pikkuteineen korkeuseroissa ja missä maisemissa. Mallorca tarjoaa upeat puitteet myös vanhassa kaupungissa Miro museoineen. On luksus butik kauppoja kaikkien makuun. Täältä saarelta löytyy kaikille kaikkea ja mikä tärkeintä kaikki on käden ulottuvilla. Ei mene päivät autossa istumiseen. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja kertoa toiveistasi, onko uusi kotisi se appelsiini puutarha maalla vai kaupungin kahviloiden keskellä vai rauhassa omalla merenranta näköalalla. Me varmasti löydämme sen!

Yhteystiedot

Ramon Llul 8
07181 Portal Nous

+34 644 04 88 52 *
mallorca@habita.com

Autonomo Teija Mari Nyppeli, Habita Mallorca
Y-tunnus: X5899251G

Olen kiinnostunut maksuttomasta asuntoarviosta

Edustajat

Kimi Maria Nyppeli
English Finnish Spanish German

Kimi Maria Nyppeli

Toimitusjohtaja

+34 644 04 88 52

WhatsApp
Näytä lisää
Jean Anton Nyppeli
English Finnish Spanish French

Jean Anton Nyppeli

Myyntiassistentti

+34 636 38 34 51

WhatsApp
Näytä lisää

Uutiset ja tapahtumat

Kimi Maria Nyppeli

20.9.2022
Kimi Maria Nyppeli

Haaveiletko asunnosta Espanjassa? Haaveiletko lämpimästä syksystä? Tule asumaan Espanjaan.

Korona pandemian aikana moni on miettinyt asumiskuvioita uudestaan. Monella on tullut uutena etätöiden tekemisen helppous. Tämä on näkynyt myös espanjan asuntomarkkinoilla. Moni on sijoittanut nyt ...kakkos- tai jopa ykkös asuntoon Mallorcalle. Työpäivän päätteksi on mukava lähteä ulkoilemaan lämpimään syysilmaan vaikkapa vuorille tai pitkille rannoille ihailemaan auringonlaskua. Minkäläisen asunnon Sinä haluaisit Mallorcalta? Kerro se meille niin etsitään se juuri oikea unelmakohde Teille. mallorca@habita.com

Näytä lisää

Kimi Maria Nyppeli

23.10.2021
Kimi Maria Nyppeli

Mallorca news. Location,location,location...

Syksy tekee tuloaan mutta hitaasti. Edelleen päivälämpötila +30 joka mahdollistaa merivedestä nauttimiseen. Lämpimät lämpötilat kutsuu myös pelaamaan golfia, pyöräilemään, patikoimaan ja yksinkertaise...sti nauttimaan luonnosta. Toivotamme tervetulleiksi etsimään kotia tai loma-asuntoa Mallorcan ihastuttavalta saarelta. Kerro toiveesi ja etsimme sen Teille.

Näytä lisää

Kimi Maria Nyppeli

26.2.2021
Kimi Maria Nyppeli

Ja kaikki haluaa Baleaareille euroopan Bahamalle, tervetuloa

Asuntojen etsintä Baleaareilla on noussut 40% viimeisten kolmen kuukauden aikana. Eikä ihme. Täällä on kaikille kaikkea. Upeat vuoristot patikoijille, ihanan kippuraiset tiet pyöräily mahdollisuuksii...n, vesiurheilua kaikissa mahdollisissa muodoissa. Mahtava vanha kaupunki sekä huikea La Seu Katedraali. Shoppailua luxus liikkeissä ja ihania kävelykatuja pikku putikkeineen. Ruoka kulttuuri ja sen tuoreus on löydettävissä kauppahalleissa. Espanjalaisen positiivinen elämän asenne ei voi olla tarttumasta sinuunkin nauttiessa kaikesta kauniista ympärillä. Yli 200km upeita rantoja toinen toistaan hienompia. Jos haluat vierailla naapurisaarilla, vain tunti olet Ibizalla. Tai päiväretki Barceloonaan. Tule sinäkin, etsitään yhdessä unelmiesi kohde. We live only once. Just enjoy it. viite*katso LACOOP tutkimus

Näytä lisää

Matti Juan Lehtinen

8.7.2020
Matti Juan Lehtinen

Habita nyt myös Mallorcalla. Habita jetzt auch in Mallorca. Habita now in Mallorca too.

Habita palvelee nyt myös ostajia ja myyjiä Mallorcan saarella. Habita hat jetzt einen eigenen Standort (oder Niederlassung) auf Mallorca. Herzlich Willkommen, möchten Sie kaufen oder verkaufen, w...ir sind für Sie da. Habita has now also an office in Mallorca. Welcome to meet us. Buying or selling we are here for you.

Näytä lisää

Myytävät asunnot

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös