fi Hae
Valikko

Etsi kohdenumeron perusteella

Habita Lappeenranta

Lappeenrannan paras kiinteistönvälitys

Ostaja tai myyjä, emme tingi palvelusta, koska asiakas on aina tärkein. Panoksemme on 100% kiinteistönvälityksessä ilman pankkisidonnaisuuden rajoitteita. Koulutetut kiinteistönvälittäjämme palvelevat sinua olipa sitten tähtäimessä ostaa tai myydä asunto-osake, omakotitalo, kesämökki, sijoitusasunto, liikehuoneisto tai loma-asunto, meiltä välitys sujuu ammattitaidolla.

Käytössäsi on Suomen suurimman yksityisen kiinteistönvälittäjän tarjoamat markkinoiden parhaat työkalut ja verkosto yhdistettynä paikallisosaamiseen, aktiivisuuteen ja ammattitaitoon. Myytävät asunnot ja liiketilat menevät suurimpien markkinapaikkojen lisäksi myös Habitan kansainväliseen myyntiportaaliin, jossa on tuhansia ostajia.

Myytävät asunnot Lappeenrannassa

Miettiessäsi asunnon myyntiin laittamista, voit tilata meiltä maksuttoman hinta-arvion asunnostasi. Olemme valmistelleet myös markkinointisuunnitelman, jolla asuntoa lähdettäisiin myymään. Asunnon hinta-arvio perustuu aina sekä kiinteistönvälittäjän tietämykseen alueesta että myös dataan ja markkinatietoon.

Asunnon osto

Jos uuden asunnon osto on ajankohtaista, löydämme kaikkein potentiaalisimmat vaihtoehdot, jotka täyttävät kriteerisi. Järjestämme asuntonäytöt ja mahdollisuuksien mukaan myös yksityiset asuntonäytöt. Habitan kotisivuilta löydät kotimaan myytävät asunnot, mutta myös mielenkiintoisia asuntoja ulkomailta. Habitan hakuvahti kannattaa laittaa päälle, sillä silloin olet ensimmäisten joukossa saamassa tiedon, kun uusi kriteerisi täyttävä asunto tulee myyntiin.

Tule siis käymään toimistollamme tai soita meille, niin laitetaan asuntoasiasi kuntoon.

Yhteystiedot

Kauppakatu 23
53100 Lappeenranta

010 585 5730 *
lappeenranta@habita.com

Lappeenrannan Habita Oy, Habita Lappeenranta
Y-tunnus: 2006437-8

Olen kiinnostunut maksuttomasta asuntoarviosta

Edustajat

Pasi Vartiainen
English Finnish

Pasi Vartiainen

Myyntipäällikkö

Suomalainen LKV-pätevyys, Kaupanvahvistaja

+358 50 4200739

WhatsApp
Näytä lisää
Tom Lindfors
English Finnish Swedish

Tom Lindfors

Aluejohtaja

Suomalainen LKV-pätevyys

+358 50 4200060

WhatsApp
Näytä lisää

Myytävät asunnot

Avoimet työpaikat

Myyntiedustaja

Kiinteistönvälittäjä

Hae paikkaa

Soita +358 10 5855 010, kun haluat lisätietoa asunnon myynnistä tai ilmaisen arvion.

Takaisin ylös