pt Procura
Menu

Procurar por número de referência

Habita Mallorca

Compre uma propriedade em Maiorca

Bem-vindo à ensolarada ilha de Maiorca. Atendemos você com 15 anos de experiência aqui em Palma de Maiorca e arredores. Conte-nos como é a sua casa de sonho e nós encontraremos para você.

Agente imobiliário em Maiorca

A Habita foi fundada em 1989 no país da Finlândia, no norte da Europa, de onde cresceu e se tornou uma operadora global em negócios imobiliários, especializada em corretagem residencial, comercial e imobiliária. Hoje estamos ganhando presença em toda a Europa e também em outras partes do mundo.

Informação de contato

Ramon Llul 8
07181 Portal Nous

+34 644 04 88 52 *
mallorca@habita.com

Autonomo Teija Mari Nyppeli, Habita Mallorca
ID de Negócio: X5899251G

Estou interessado numa avaliação da casa gratuita

Representantes

Kimi Maria Nyppeli
English Finnish Spanish German

Kimi Maria Nyppeli

CEO

+34 644 04 88 52

WhatsApp
Mostre mais
Tia Cohen
English Finnish Spanish French

Tia Cohen

Representante de vendas

+358 45 6505633

WhatsApp
Mostre mais
Jean Anton Nyppeli
English Finnish Spanish French

Jean Anton Nyppeli

Sales assistant

+34 636 38 34 51

WhatsApp
Mostre mais

Novidades e eventos

Kimi Maria Nyppeli

20 de set. de 2022
Kimi Maria Nyppeli

Haaveiletko asunnosta Espanjassa? Haaveiletko lämpimästä syksystä? Tule asumaan Espanjaan.

Korona pandemian aikana moni on miettinyt asumiskuvioita uudestaan. Monella on tullut uutena etätöiden tekemisen helppous. Tämä on näkynyt myös espanjan asuntomarkkinoilla. Moni on sijoittanut nyt ...kakkos- tai jopa ykkös asuntoon Mallorcalle. Työpäivän päätteksi on mukava lähteä ulkoilemaan lämpimään syysilmaan vaikkapa vuorille tai pitkille rannoille ihailemaan auringonlaskua. Minkäläisen asunnon Sinä haluaisit Mallorcalta? Kerro se meille niin etsitään se juuri oikea unelmakohde Teille. mallorca@habita.com

Mostre mais

Kimi Maria Nyppeli

23 de out. de 2021
Kimi Maria Nyppeli

Mallorca news. Location,location,location...

Syksy tekee tuloaan mutta hitaasti. Edelleen päivälämpötila +30 joka mahdollistaa merivedestä nauttimiseen. Lämpimät lämpötilat kutsuu myös pelaamaan golfia, pyöräilemään, patikoimaan ja yksinkertaise...sti nauttimaan luonnosta. Toivotamme tervetulleiksi etsimään kotia tai loma-asuntoa Mallorcan ihastuttavalta saarelta. Kerro toiveesi ja etsimme sen Teille.

Mostre mais

Kimi Maria Nyppeli

26 de fev. de 2021
Kimi Maria Nyppeli

Ja kaikki haluaa Baleaareille euroopan Bahamalle, tervetuloa

Asuntojen etsintä Baleaareilla on noussut 40% viimeisten kolmen kuukauden aikana. Eikä ihme. Täällä on kaikille kaikkea. Upeat vuoristot patikoijille, ihanan kippuraiset tiet pyöräily mahdollisuuksii...n, vesiurheilua kaikissa mahdollisissa muodoissa. Mahtava vanha kaupunki sekä huikea La Seu Katedraali. Shoppailua luxus liikkeissä ja ihania kävelykatuja pikku putikkeineen. Ruoka kulttuuri ja sen tuoreus on löydettävissä kauppahalleissa. Espanjalaisen positiivinen elämän asenne ei voi olla tarttumasta sinuunkin nauttiessa kaikesta kauniista ympärillä. Yli 200km upeita rantoja toinen toistaan hienompia. Jos haluat vierailla naapurisaarilla, vain tunti olet Ibizalla. Tai päiväretki Barceloonaan. Tule sinäkin, etsitään yhdessä unelmiesi kohde. We live only once. Just enjoy it. viite*katso LACOOP tutkimus

Mostre mais

Matti Juan Lehtinen

8 de jul. de 2020
Matti Juan Lehtinen

Habita nyt myös Mallorcalla. Habita jetzt auch in Mallorca. Habita now in Mallorca too.

Habita palvelee nyt myös ostajia ja myyjiä Mallorcan saarella. Habita hat jetzt einen eigenen Standort (oder Niederlassung) auf Mallorca. Herzlich Willkommen, möchten Sie kaufen oder verkaufen, w...ir sind für Sie da. Habita has now also an office in Mallorca. Welcome to meet us. Buying or selling we are here for you.

Mostre mais

Últimas propriedades

Ligue para +358 10 5855 010 para obter mais informações sobre a venda da sua casa ou para solicitar uma avaliação gratuita da propriedade.

Voltar ao topo