en Search
Menu

Search by reference number

Habita Mallorca

Buy a propety in Mallorca

Welcome to the sunny island of Mallorca. We serve you with 15 years of experience here in Palma de Mallorca and the surrounding areas. Tell us what your dream home is like and we will find it for you.

Real estate agent in Mallorca

Habita was first established in 1989 in the country of Finland in northern Europe, from where it has grown to be a global operator in real estate business specializing in residential, commercial and property brokerage. Today we are gaining footprint around Europe and also in other parts of the World.

Contact information

Ramon Llul 8
07181 Portal Nous

+34 644 04 88 52 *
mallorca@habita.com

Autonomo Teija Mari Nyppeli, Habita Mallorca
Business ID: X5899251G

I'm interested in a free home valuation

Representatives

Kimi Maria Nyppeli
English Finnish Spanish German

Kimi Maria Nyppeli

Managing Director

+34 644 04 88 52

WhatsApp
Show more
Tia Cohen
English Finnish Spanish French

Tia Cohen

Sales Representative

+358 45 6505633

WhatsApp
Show more
Jean Anton Nyppeli
English Finnish Spanish French

Jean Anton Nyppeli

Sales assistant

+34 636 38 34 51

WhatsApp
Show more

News and events

Kimi Maria Nyppeli

Sep 20, 2022
Kimi Maria Nyppeli

Haaveiletko asunnosta Espanjassa? Haaveiletko lämpimästä syksystä? Tule asumaan Espanjaan.

Korona pandemian aikana moni on miettinyt asumiskuvioita uudestaan. Monella on tullut uutena etätöiden tekemisen helppous. Tämä on näkynyt myös espanjan asuntomarkkinoilla. Moni on sijoittanut nyt ...kakkos- tai jopa ykkös asuntoon Mallorcalle. Työpäivän päätteksi on mukava lähteä ulkoilemaan lämpimään syysilmaan vaikkapa vuorille tai pitkille rannoille ihailemaan auringonlaskua. Minkäläisen asunnon Sinä haluaisit Mallorcalta? Kerro se meille niin etsitään se juuri oikea unelmakohde Teille. mallorca@habita.com

Show more

Kimi Maria Nyppeli

Oct 23, 2021
Kimi Maria Nyppeli

Mallorca news. Location,location,location...

Syksy tekee tuloaan mutta hitaasti. Edelleen päivälämpötila +30 joka mahdollistaa merivedestä nauttimiseen. Lämpimät lämpötilat kutsuu myös pelaamaan golfia, pyöräilemään, patikoimaan ja yksinkertaise...sti nauttimaan luonnosta. Toivotamme tervetulleiksi etsimään kotia tai loma-asuntoa Mallorcan ihastuttavalta saarelta. Kerro toiveesi ja etsimme sen Teille.

Show more

Kimi Maria Nyppeli

Feb 26, 2021
Kimi Maria Nyppeli

Ja kaikki haluaa Baleaareille euroopan Bahamalle, tervetuloa

Asuntojen etsintä Baleaareilla on noussut 40% viimeisten kolmen kuukauden aikana. Eikä ihme. Täällä on kaikille kaikkea. Upeat vuoristot patikoijille, ihanan kippuraiset tiet pyöräily mahdollisuuksii...n, vesiurheilua kaikissa mahdollisissa muodoissa. Mahtava vanha kaupunki sekä huikea La Seu Katedraali. Shoppailua luxus liikkeissä ja ihania kävelykatuja pikku putikkeineen. Ruoka kulttuuri ja sen tuoreus on löydettävissä kauppahalleissa. Espanjalaisen positiivinen elämän asenne ei voi olla tarttumasta sinuunkin nauttiessa kaikesta kauniista ympärillä. Yli 200km upeita rantoja toinen toistaan hienompia. Jos haluat vierailla naapurisaarilla, vain tunti olet Ibizalla. Tai päiväretki Barceloonaan. Tule sinäkin, etsitään yhdessä unelmiesi kohde. We live only once. Just enjoy it. viite*katso LACOOP tutkimus

Show more

Matti Juan Lehtinen

Jul 8, 2020
Matti Juan Lehtinen

Habita nyt myös Mallorcalla. Habita jetzt auch in Mallorca. Habita now in Mallorca too.

Habita palvelee nyt myös ostajia ja myyjiä Mallorcan saarella. Habita hat jetzt einen eigenen Standort (oder Niederlassung) auf Mallorca. Herzlich Willkommen, möchten Sie kaufen oder verkaufen, w...ir sind für Sie da. Habita has now also an office in Mallorca. Welcome to meet us. Buying or selling we are here for you.

Show more

Latest properties

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top