en Search
Menu

Search by reference number

Tilantuntua?

Asuntokaupoissa on aina ilmaa. Pelkät neliöt eivät kerro totuutta tiloista tai sen arvosta. Habitan välittäjät arvioivat tilan aina kokonaisuutena!

Ilmallakin on arvonsa – pyydä maksuton hinta-arvio asunnostasi!

Ammattilaisemme arvioi asuntosi nykyarvon ja sen kiinnostavuuden nykymarkkinoilla. Kuulet, mitkä ominaisuudet asunnossasi nostavat sen arvoa – arviointi ei sido sinua mitenkään ja on täysin maksuton!

Käsittelemme tietoja tietosuojarekisterimme mukaisesti, emmekä luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Habita välittää asuntosi niin Suomessa kuin ympäri maailmaa! Toimintamme alkoi Suomessa vuonna 1989 – nykyään meillä on toimipisteitä Euroopassa, Afrikassa sekä Aasiassa. Yksityinen, itsenäinen taustamme takaa, että osaamisemme on sataprosenttisesti kiinteistönvälityksessä ilman sidoksia pankkeihin tai vakuutuslaitoksiin.

Parhaassa tapauksessa meillä on jo asunnollesi ostaja, sillä meillä on tarjota 22 000 hengen potentiaalinen ostajakanta. Ammattitaitoiset välittäjämme tekevät mielellään asunnostasi hinta-arvion. Voit pyytää maksuttoman hinta-arvion lähettämällä tekstin HABITA numeroon 18288 tai soita +358 10 5855 010. Saat maksuttoman arvion myös jättämällä yhteystietosi yllä olevaan lomakkeeseen.

FacebookSeuraa meitä Facebookissa

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top