en Search
Menu

Search by reference number

Habita Helsinki

Real Estate Agent / myyntiedustaja

Habita on Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä. Toimimme valtakunnallisesti Turusta Kittilään sekä Suomen lisäksi yli kymmenessä maassa. Työtapamme on mutkaton ja uskomme yhteistyöhön, jossa jokaisen habitalaisen tavoitteena on 100-prosenttisen tyytyväinen asiakas.

Haemme nyt joukkoomme

KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ
Helsingin Habitaan.

Jos kiinteistönvälitys on vahvuutesi tai unelmasi ja olet myyntihenkinen tiimipeluri, joka osaa toimia itsenäisesti, olet kenties tuleva habitalainen. Meillä pääset vaikuttamaan palkkaasi ja työaikoihisi. Lisäksi pidämme huolen ammattitaitosi jatkuvasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen tiimin tuen. Habitassa uskotaan jatkuvaan oppimiseen. Ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Lisäksi Habitan työtapaan kuuluvat kannustava palkkamalli, selkeä toimintakonsepti, jatkuvasti kehittyvät asiakashallintajärjestelmät, kattava terveydenhuolto sekä tuki henkilökohtaisiin liikuntaharrastuksiin.

Jos Habitan työtapa tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi Markku Häyriselle 30.11. mennessä osoitteeseen markku.hayrinen@habita.com, soita numeroon 050 420 0301 tai täytä lomake alla.

Show office details

Pasi Saarinen

Contact person

Pasi Saarinen

Sales Manager

+358 50 4200103

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top