en Search
Menu

Search by reference number

Habita Ullanlinna

Sales Representative / Tule meille töihin idylliseen Ullanlinnaan.

Etsimme jo kokemusta omaavaa tai alalle aikovaa, joka on valmis työskentelemään joustavin työajoin ja haluaa vaikuttaa omaan tulotasoonsa.

Olet työtä pelkäämätön, oma-aloitteinen ja ulospäin suuntautuva sekä haluat työskennellä myös tiimissä. LKV-pätevyys eduksi.

Tarjoamme Sinulle;
- Viihtyisän työympäristön
- Koulutuksen alalle
- Mahdollisuuden huippuansioihin

Jos kiinteistönvälitys on vahvuutesi tai unelmasi ja olet myyntihenkinen tiimipeluri, joka osaa toimia itsenäisesti, olet kenties tuleva habitalainen. Meillä pääset vaikuttamaan palkkaasi ja työaikoihisi. Lisäksi pidämme huolen ammattitaitosi jatkuvasta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut sekä kokeneen tiimin tuen. Habitassa uskotaan jatkuvaan oppimiseen. Ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme vasta-alkajista esimiehiin pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti.

Lisäksi Habitan työtapaan kuuluvat kannustava palkkamalli, selkeä toimintakonsepti, jatkuvasti kehittyvät asiakashallintajärjestelmät, kattava terveydenhuolto sekä tuki henkilökohtaisiin liikuntaharrastuksiin.

Jos Habitan työtapa tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi Markku Häyriselle 30.9. mennessä osoitteeseen markku.hayrinen@habita.com, soita numeroon 050 420 0301 tai täytä lomake alla.

Show office details

Tuula Hiljanen

Contact person

Tuula Hiljanen

Sales Manager

+358 50 4200009

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top