en Search
Menu

Search by reference number

Habita Vlore

Real Estate Agent / Agjent Imobiliar

Po kerkojme agjente imobiliar e per zyren e Vlores

Ne jemi nje ekip me mbi 30 vite eksperience te dedikuar ne ndermjetesimin e shitjes se pasurive te paluajtshme, nje ekip nderkombetar qe ndjek nje model suksesi.
Nese ke besim dhe iniciative, punon nen stres dhe pa mbikqyrje, nese deshiron te zhvillosh aftesi personale ne nje treg ne zhvillim atehere na kontakto.
Habita ofron mundesi te njejta per keto, pa diskriminuar dhe paragjykuar, me ne mund te nisni karrieren tuaj apo edhe ta coni me tej ate.

Show office details

Arges Karagjozi

Contact person

Arges Karagjozi

Managing Director

+355 68 902 6078

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top