en Search
Menu

Search by reference number

Habita Jyväskylä

Real Estate Agent / Kiinteistönvälittäjä / myyntiedustaja Jyväskylään

Habita on mutkattomasti toimiva, Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälittäjä. Tarjoamme sinulle sitoutuneet kollegat aina Turusta Kittilään sekä ainutlaatuisen menetelmän kouluttautua Habitalaiseksi. Meille Habitalaisuus tarkoittaa yhteistä onnistumista sekä tinkimättömän tavoitteellista työotetta. Sokerina pohjalla on yrityksemme kansainvälisyys, sillä Suomen lisäksi me välitämme kohteita yli 20 maassa.

Haemme nyt joukkoomme
KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ / MYYNTIEDUSTAJAA
Jyväskylän Habitaan.

Tuletko helposti ihmisten kanssa juttuun? Onko sinulle luontevaa asettaa itsellesi tavoitteita, joihin elämässäsi pyrit? Houkutteleeko sinua yrittäjämäinen tapa tehdä töitä – työn tekemisen vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa omiin ansioihisi? Saatat olla meidän Jyväskylän tehotiimimme uusi jäsen. Taustaltasi voit olla alan rautainen ammattilainen tai alan vaihtoa suunnitteleva. Me koulutamme sinut Habitan tapaan tehdä kiinteistönvälitystä ja huolehdimme siitä, että sinulla on kaikki eväät menestyä.

Tarjoamme sinulle alan parhaat työkalut, sekä kokeneen tiimin ja ison talon tuen. Meillä uskotaan jatkuvaan oppimiseen, joka tuo kipinän onnistua aina vain paremmin! Ainutlaatuinen Habita Training takaa, että työntekijämme, vasta-alkajista esimiehiin, pääsevät vahvistamaan osaamistaan säännöllisesti laadukkaassa koulutuksessamme.

Meiltä saat kannustavan palkkamallin ja selkeän yhteisen tavan toimia. Muita plussia ovat suorastaan timanttinen asiakashallintajärjestelmä, joka toimii älykkäänä renkinäsi kaikkina kaupanteon hetkinä. Ja koska palautuminen on jokaiselle Habitalaiselle tärkeää, tuemme sinua liikuntaharrastuksissasi. Myös terveydenhuolto on kattavaa.

Jos kaikki tämä tuntuu omalta, lähetä hakemuksesi osoitteeseen juha.helin@habita.com
Lisätietoja Juha Helin 0504200252.

Show office details

Juha Helin

Contact person

Juha Helin

Managing Director

+358 50 4200252

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top