en Search
Menu

Search by reference number

Habita Tirana

Business broker / Area Business Broker / Franchise

Habita LKV dhe brokeri i saj ne Shqiperi, Bsml Shpk eshte ne kerkim te nje brokeri lokal per qytetet e Tirane, Vlores, Durresit, Lezhe, Shkoder, Korce, Pogradec.

Nje ekip nderkombetar zyrash te specializuara te ndermjetesojne shit-blerjen e pasurive te paluajtshme.
Me nje eksperience 30 vjecare, staf i motivuar, sisteme te avancuara teknologjike ne mbeshtetje te shitjeve.

Na kontaktoni.

Show office details

Arges Karagjozi

Contact person

Arges Karagjozi

Managing Director

+355 68 902 6078

Applicant information

Add

Call +358 10 5855 010 for further information on selling your home, or to request a free property valuation.

Back to top